Kezdőlap EGÉSZSÉG Ezzel a házi kencével még a legsűrűbb visszér problémáktól is megszabadulhatunk!

Ezzel a házi kencével még a legsűrűbb visszér problémáktól is megszabadulhatunk!

A visszér egy elég gyakori probléma, és egyre inkább érinti korosztálytól függetlenül a férfiakat és nőket egyaránt. A kidudorodó erek kezdetben csak esztétikai problémát okoznak, míg végül nagyon fájdalmassá is válhatnak.

Ha valaki visszeres problémákkal küzd, mozogjon, végezzen visszér tornát, és fogyasszon elegendő folyadékot. Az alábbi gyógymód segítségével pedig könnyen megszabadulhat a kellemetlen betegségtől.

Mi okozza a visszerességet?

Számtalan tényező hozzájárul a visszerek kialakulásához, azonban van néhány, amely nagyobb rizikófaktort jelent. A visszerek megjelenése lehet örökletes, de jelentkezhetnek a várandósság ideje alatt, az életkor előrehaladtával, és a mozgásszegény életforma, elhízás következtében is kialakulhatnak.
Kezdetben enyhébb tüneteket produkálnak a visszerek, ilyenkor még csak pókhálószerű formában jelentkeznek, alig láthatóan, azonban idővel egyre jobban kidudorodnak, begyulladnak, lüktetnek, és fájdalmassá válnak.

Az alábbi gyógymódot, ha még kezdeti stádiumban alkalmazzuk, nagy az esély rá, hogy meg tudunk szabadulni a problémától. Mindenképpen enyhíti a fájdalmat, és késlelteti a betegség előrehaladását. A visszeres betegek legtöbbje előszeretettel használja a kompressziós harisnyát, azonban ez csak a tünetet enyhíti, a kiváltó okot nem szünteti meg.
Az alábbiakban egy olyan természetes gyógykeveréket mutatunk be, mely nagyon jó hatással van a kezdeti visszerességre.

Hozzávalók:

  • egy fél csésze apróra vágott sárgarépa
  • 3 evőkanál aloe vera gél
  • egy fél csésze almaecet

Alkalmazás:

A hozzávalókat tegyük egy turmixgépbe, és közepes fokozaton addig keverjük, míg egy homogén masszát kapunk. Ha ez a mennyiség nem elegendő a visszeres felületre, akkor készítsünk belőle dupla adagot. Kenjük be vele a visszeres részt, óvatosan masszírozva, majd kössük le, hagyjuk egy fél órán keresztül így. Ezután öblítsük le meleg vízzel.

Szerző: tudasfaja.com

loading...