Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb a szerelemben! Te is köztük vagy?

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb a szerelemben! Te is köztük vagy?

MEGOSZTÁS

Ki ne szeretne boldog és kiegyensúlyozott életet? A szerelem az egyik legfontosabb dolog az életben, ilyenkor boldogak, és önfeledtek vagyunk, mindig egy kicsit rózsaszínebben látjuk a világot.

Ez a 4 csillagjegy a legszerelmesebb típus!

1.Bika

Nagyon könnyen lesznek szerelmesek, de a rózsaszín románc már akár egy apró veszekedésnek köszönhetően is eltűnhet. Ajánlott egy kicsit nagyobb türelem, és őszinteség.

2.Mérleg

Tökéletes, és kiegyensúlyozott szerelmi életük van. De ezért ők alaposan meg is dolgoztak. Általában tartós kapcsolatban élnek, és sokat tesznek annak érdekében, hogy a harmóniát fenntartsák.

3.Bak

Nyitottak, és optimisták, hajlandóak nagyon sok időt és energiát áldozni arra, hogy az igazit megtalálják.

4.Halak

Igazán szerelmes típusok, ilyenkor valósággal szárnyalnak, és nem léteznek számukra akadályok. Azonban, ha becsapják őket, vagy megcsalják, nagyon mélyre tudnak zuhanni.

Nézzük a többi csillagjegyet:

Kos

Nem feltétlenül szerencsések a szerelemben. Makacsságuk, és önfejűségük komoly problémákat okozhatnak számukra. Meg kell tanuljanak kompromisszumot kötni.

Ikrek

Nagyon szerencsések a szerelemben. Mindig egy komolya kapcsolatról álmodnak, egy olyanról amely a sírig tartó hűségről, és szerelemről szól. Előbb-utóbb meg is kapják méltó jutalmukat.

Rák

Náluk minden az éppen aktuális hangulattól függ. Ha valamihez nincs kedvük, akkor nem tudják magukra erőltetni. Nehezen találják meg az igazit, de, ha igen, akkor az örökre szól.

Oroszlán

Igazán szerencsésnek mondhatják magukat a szerelemben. Ez persze nem jelenti azt, hogy nekik nincsenek problémáik. De mindent könnyen, és pragmatikusan megoldanak.

Szűz

Örök álmodozó, és hős szerelmes típus, ezért nehezen kap olyan társat, aki szintén ilyen romantikus szerelemre vágyna. De, ha megtalálja az igazit, önfeledten boldog élete lehet.

Skorpió

Soha nincsenek szerelmi problémái, valahogy mindig úgy alakítja az életét, hogy pont úgy történjen minden, ahogy ő szeretné.

Nyilas

Nem feltétlenül szerencsétlen a szerelemben, de az élete során nagyon sok időt tölt magányosan. És ez nem kifejezetten rossz számára.

Vízöntő

Álmodozó, és túlságosan elfoglalt a saját dolgaival. Sokszor nem veszi észre, hogy a sarkon túl vár rá az igazi szerelem. Ajánlott egy kicsit jobban odafigyelni a körülöttünk levőkre is.loading...