Kezdőlap AKTUÁLIS Zseniális trükk: így altass el egy babát 1 percen belül (videó)

Zseniális trükk: így altass el egy babát 1 percen belül (videó)

Azok, akik kis babával élnek együtt vagy az otthonukban hangoskodik egy kisember, azok pontosan tudják milyen nehéz elaltatni egy babát. Ha már mindent kipróbáltunk és semmi nem akar működni, akkor ez az egyszerű, zseniális trükk segít megoldani a problémát egy percen belül.

A baba elaltatásához semmi másra nincs szükségünk, mint egy puha, lágy szövetre, amelyet a baba arcán kell többször, egymást követően végig húznunk. Ez a módszer ösztönzi a kicsiket abban, hogy többször, egymást követően gyakran becsukják a szemüket, így egyre inkább az alvásra sarkallják őket.

Bizonyos esetekben, ha nem működik ez a trükk, akkor az alábbiakat mindenképp kerüljük:

Kerüljük a szemkontaktust a babával: ha folyamatosan meg van a kapcsolat a kicsivel úgy érezhetik, hogy játék következik és elvonjuk a figyelmüket az alvásról.

Fürdetés: Meleg vízben fürdessük meg a babát, ami nyugodt, kellemes érzést kölcsönözzön. Soha nem fröccsenő vízzel fürdessük, lágyan, finom mozdulatokkal mossuk meg, ami segít még inkább ellazulni.

Íme egy videó, amiből jól látszik, hogy kevesebb, mint egy perc elegendő ahhoz, hogy elaltassunk egy babát ezzel a módszerrel:

Szerző: tudasfaja.com

loading...