Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Zseniális! Így tudsz internet kapcsolat nélkül is böngészni a telefonodon! Csak ez...

Zseniális! Így tudsz internet kapcsolat nélkül is böngészni a telefonodon! Csak ez a frissítés kell hozzá!

Hirdetés

SZENZÁCIÓS ÚJDONSÁG! MOSTANTÓL INTERNET KAPCSOLAT NÉLKÜL IS INTERNETEZHETSZ A TELEFONODON! EZ AZ EGYETLEN FRISSÍTÉS KELL HOZZÁ! MUTATJUK HOGYAN!

Látta már a szuper új funkciót, amit a Chrome böngésző tud? Net nélkül is lehet vele böngészni

Hirdetés

Látta már a szuper új funkciót, amit a Chrome böngésző tud? Net nélkül is lehet vele böngészni Az androidos Chrome alkalmazásban már egész weboldalakat tölthetünk le a mobilra, hogy akkor is meg tudjuk őket nézni, amikor nincs internetünk.A mobil telefonra már egész weboldalakat tölthetünk le az androidos Chrome alkalmazásban, ennek köszönhetően amikor nincs internetünk, akkor is meg tudjuk nézni őket.

A Chrome teljesítménye és stabilitása a  legutóbbi frissítésnek köszönhetően nőtt, ugyanakkor a memóriaigénye csökkent, és segítségével letölthetünk zenéket, videókat és komplett weboldalakat is, így akkor is meg tudjuk nézni azokat, amikor nem vagyunk internetközelben.Nem csak megnézhetjük  a mentett tartalmakat, hanem másokkal  is megoszthatjuk.

A Google Play-ben már egy hete elérhetővé tették a legfrissebb verziót,ezért már  mindenkihez el kellett, hogy érjen mostanra.

Ugyancsak megjelent az asztali böngésző 55-ös változata, az is számos hasznos újdonsággal bővült.

A cikk a hvg.hu cikke alapján készült.

Hirdetés