Kezdőlap AKTUÁLIS Zárt osztályra került az ismert magyar mulatóssztár

Zárt osztályra került az ismert magyar mulatóssztár

MC Hawer minden eddiginél nagyobb őszinteséggel vallott arról az időszakáról, amikor zárt osztályra került az alkoholfüggősége miatt. Sokkoló történeteket mesélt arról, hogyan küzdött meg a problémáival.

MC Hawer tavaly tavasszal számolt be arról, hogy a mindent elsöprőnek indult szerelmük az akkori menyasszonyával véget ért. A barátai attól féltették, hogy az alkoholhoz nyúl majd bánatában, mivel hosszabb távra tervezett egykori kedvesével.A mulatós sztárért jogosan aggódhattak, hiszen 2013-ban vonult be a sokadik elvonókúrájára, miután 24 évig nem tudott leszámolni alkoholproblémáival. Azóta viszont teljesen tiszta. A zenész elhatározta, segít a hasonló cipőben járóknak.

„Amikor kitisztultam, az volt a célom, hogy a velem történtekből mások okuljanak. Eltelt közel tíz év, és valahogy eddig nem találtam a megfelelő fórumot, ahol ezt részletesen kifejthetem. Így jött a TikTok-sorozatom ötlete, amelyben őszintén vallok az alkoholizmusomról. Ha közvetlenül nem is, de közvetve tudok valakinek segíteni, akkor már nem volt hiába” – magyarázta, azután felidézte a keményebb időszakokat is.

„Tíz-tizenöt sikertelen próbálkozásom volt. A társam, Miki hiába vitt el addigtológushoz, maximum fél óráig volt hatása, utána ittam tovább. Sokáig nem vettem komolyan. Az utolsó három évem rendkívül kritikus volt, a szervezetem egyre inkább nem bírta. Akkoriban a fiammal laktam, mindig volt velem valaki.Szerencsére akkor sem voltam egyedül, amikor az elvonási tüneteim miatt epilepsziás rohamokat kaptam. Egyszer csak leestem a székről, rángatóztam, habzott a szám. Legalábbis, ahogy ezt utólag mesélték nekem, mert semmire nem emlékszem.

A mentők mindkét alkalommal egyenesen a zárt osztályra vittek” – emlékezett vissza azokra az időkre, amelyekre cseppet sem büszke. MC Hawer nyíltan vállalja, hogy élete egyik legmegalázóbb pillanata is az alkoholizmusának köszönhető.

„Egy cigi erejéig akartam elhagyni a szobát, amikor két megtermett ápoló mellettem termett, megragadtak, majd az ágyhoz szíjaztak. Több órán át feküdtem ott mozdulatlanul. De még ez sem segített, mert miután kiengedtek, mentem a boltba vodkáért. Mindenkinek csak azt tudom javasolni, kérjen segítséget, másképp nem lehet rászokni a józanságra.Én sem vagyok büszke az életem ezen részére, de próbálok minden rosszat a pozitív irányba elvinni. Ennek tudatában szeretném a tapasztalataimat átadni másoknak” – jegyezte meg a Borsnak a mulatós sztár, aki már kilenc éve józan.

loading...