Kezdőlap AKTUÁLIS Vujity Tvrtko kijózanító írása az orosz-ukrán háborúval kapcsolatosan- felnyitja a szemeket !...

Vujity Tvrtko kijózanító írása az orosz-ukrán háborúval kapcsolatosan- felnyitja a szemeket ! „Egyetlen édesanya sem azért szülte, óvta és nevelte szeretett fiát, hogy egyszer csak háborúba küldje” – fotó

Hirdetés

Vujity Tvrtko napokban már több posztot is megosztott a közösségi oldalán az orosz-ukrán háborúval kapcsolatosan, mai bejegyzése egyszerre sokkoló és nagyon igaz.

 

Hirdetés

Mint ismert dúl a háború Ukrajnában, amelyet csütörtökön indított az orosz elnök, Vlagyimir Putyin. Ez ellen többen is felszólaltak már, számos országban tüntetések is zajlanak a világon. Az emberek többsége vissza akarja kapni a békét, és élni tovább nyugalomban az életét. Így van ezzel Vujity Tvrtko is, aki korábban így nyilatkozott a szörnyűségekről:

 

“Sosem gondoltam volna, hogy még az én életemben kitör egy újabb vérontás Európában” – jelentette ki. Ezúttal pedig egy sokkoló fotót és üzentet tett közzé a Facebook-oldalán.“Egyetlen édesanya sem azért szülte, óvta és nevelte szeretett fiát, hogy egyszer csak háborúba küldje, hogy ott megölje egy másik édesanya szeretett fiát! SOHA TÖBBÉ HÁBORÚT!” – fogalmazta meg gondolatait Vujity Tvrtko.

 

Hirdetés