Kezdőlap EZOTÉRIA Végezd el ezt a 7 kérdéses pszichológia tesztet és fedezd fel a...

Végezd el ezt a 7 kérdéses pszichológia tesztet és fedezd fel a tudatalattid legmélyebb vágyát!

A pszichológiai tanulmányok mind azt sugallják, hogy a világon nincs két ember, akinek teljesen ugyanolyan lenne a személyisége. Fedezzük fel a tiédet! A személyiség az, amit egy egyén viselkedésének leírására használunk. Ennek vizsgálatára személyiségteszteket dolgoztak ki, hogy megtudják, melyek egy adott ember viselkedésének legalapvetőbb jellegei.

A teszt

Kronologikusan kövesd az alábbi utasításokat. Próbálj meg becsületes lenni. Ha szükséges, vesd papírra a válaszaidat, hogy vissza tudd keresni őket.

Gondolj egy mezőre! Képzelj el egyet! Írd le, hogy mennyire nagy ez a terület!

Gondolj egy kockára! Tedd ezt a kockát a meződ közepére. Mennyire nagy ez a kocka? Milyen a kocka felülete?

Gondolj egy létrára! Milyen hosszú ez a létra és meddig ér fel? Hol található ez a meződön?

Gondolj egy lóra! Milyen színű a ló? Mit csinál a ló? Hol van a ló a kockádhoz képest?

Gondolj virágokra! Hol vannak a virágok a te meződön és mennyi van belőlük?

Gondolj az időjárási viszonyokra. Esik az eső? Napos? Esetleg ködös? Vagy talán éppen vihar van?

Képzeld el újra az egész képet!

A mező

A mező képviseli az elmédet. A mérete azt tükrözi, hogy milyen széles a világlátásod és milyen hatalmas a személyiséged. A mező állapota (száraz, füves, jó állapotban lévő) azt jelzi, hogy hogyan mutatkozik meg a személyiséged első pillanatra.

A száraz, holt mező azt jelenti, hogy inkább pesszimista oldalról közelíted meg a dolgokat.

A füves, egészséges mező azt, hogy inkább optimista oldalról közelíted meg a dolgokat.

Ha a mező jól körülhatárolt, az azt sugallja, hogy analitikusabb és óvatosabb vagy.

A kocka

A kocka a mélyebb személyiségedet jelképezi. A mérete az egóddal egyenlő. A felülete azt mutatja, hogy mi figyelhető meg rólad vagy azt, amit szeretnél, hogy mások gondoljanak rólad. Ha a kockának van egy bizonyos anyaga (márvány, fa, stb.), akkor az meghatározza a felületét is, például sima vagy durva.

Sima – Gyengéd, kedves ember vagy, mindig vigyázol arra, nehogy megbánts másokat vagy rosszul érezzék magukat a környezetedben.

Durva – Egyszerűbb személyiség vagy. Általában őszinte vagy mindenkivel, függetlenül attól, hogy másokban ez milyen érzést kelthet.

Törött vagy tüskés – Bántó személyiség vagy, aki szeret kritizálni másokat és alsóbbrendűnek érezni a többieket.

Színe

A kocka színe mélyebb elemzést nyújt rólad. Minden szín egy érzelmet vagy egy egész személyiséget képviselhet. Ezek a leggyakoribbak:
Piros – Fizikailag aktív vagy és élvezi a dolgok külső érzékekkel történő megtapasztalását.
Sárga – Társasági vagy és figyelmet fordít az egyéniséged kifejezésére.
Kék – Intelligens vagy és tiszteletben tartod mások értékrendjét.
Lila – A tökéletességre törekszel és titokzatos vagy.
Szürke – Biztos vagy magadban, nyugodt és önálló személyiség vagy.
Fekete – Erős egyéniség vagy, aki függetlenségre és magányra vágyik.
Fehér – Független, önálló, egyszerű és kedves személyiség vagy.

Különlegességek

Bizonyos esetekben a kocka fizikai jellemzői egyediek.
Egy átlátszó felületű kocka azt jelenti, hogy könnyedén mutatod ki mások felé az érzéseidet. Tudod, hogy jó belső értékeid vannak, amit a legtöbb ember is érzékel.

A vízből / jégből készült kocka azt jelenti, hogy külső elemek hatással vannak rád. Ezek szerint a személyiséged érzékenyebb és könnyebben befolyásolható a társadalmi nyomások által.
Az üreges kocka azt jelenti, hogy az aggodalmad nagy része a külső megjelenésedre koncentrálódik és a belső dolgokkal kevésbé foglalkozol. Ez persze nem jelenti azt, hogy üres vagy belül.
A fém / kő kocka azt jelenti, hogy szilárd egyéniség vagy és semmilyen külső tényező nem képes megingatni és eltántorítani. Domináns vagy és következetes.

A létra

A létra képviseli a célokat. A létra hossza meghatározza a célok skáláját, a rövidebb létrák egyszerűbb célokat jelentenek. A kocka helyzete is fontos. A létra és a kocka közötti távolság határozza meg a hangsúlyt és erőfeszítést, amelyet a jelenleg a céljaidra fektetsz. A kocka mellé állított létra azt jelenti, hogy a lehető legnagyobb erőfeszítést és összpontosítást tanúsítod a célok elérése érdekében.

A ló

A ló ideális partnered jelképe. Játszadozhat, futkározhat, alhat közvetlenül a kocka mellett.
Egy játékos ló azt jelenti, hogy ideális partnere nem veszi túl komolyan a kapcsolatokat.
A futó ló azt jelenti, hogy ideális partnere nem mindig lehet körülötted.
Az alvó, pihenő ló azt jelenti, hogy ideális partnere teljes mértékben elkötelezi magát.
A ló viselkedésének egyéb jellegzetességei az ideális partnert metaforikusan írhatják le, akár békésen legel vagy éppen be van zárva karám mögé vagy istállóba.

Színe

A barna ló a leggyakoribb, ami azt is jelenti, hogy nem keresel semmi kirívóan különleges dolgot a partneredben.
A fekete ló azt jelenti, hogy partnere kiszámíthatatlan és veszélyes. Azt is jelenti, hogy nem fogsz unatkozni a pároddal. A partnered akár dominánsabb is lehet a kapcsolatban.
A fehér ló azt jelenti, hogy a társad nagyon jól viselkedik. Mindketten értékelitek a hűséget egy kapcsolatban és bíztok egymásban, bár ez hosszú távon unalmas lehet.
A fenti három szín mellett bármely más szín azt jelenti, hogy az ideális partner teljesen egyedi és furcsa.

A virágok

A virágok képviselik a családodat és barátaidat. A virágok száma határozza meg népszerűségedet. A virágok elhelyezkedése határozza meg, hogy milyen közel állsz a társadalmi csoportokhoz. A virág színe pedig leírhatja a jelenlegi érzéseidet társaid felé.

Az időjárási viszonyok

Az eső szimbolizálja a problémákat. Az eső intenzitása közvetlenül a problémáinak súlyosságát jelzi. A ködös kép a bizonytalanságot, rejtélyt vagy az azonosítási problémákat jelenti. A napsütés vagy a finom időjárás optimizmus és gondtalanság jelképe. A szeles időjárás azt sugallja, hogy aggódsz a jövőbeni problémák miatt, de nem sok figyelmet fordítasz rájuk.

tudasfaja.com

loading...