Kezdőlap AKTUÁLIS VÉGE- Kollányi Zsuzsi drámai bejelentése

VÉGE- Kollányi Zsuzsi drámai bejelentése

Hét év együttlét után Kollányi Zsuzsi és férje úgy döntöttek, hogy felbontják a házasságukat. Az énekesnő egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg a hírt, majd először és utoljára a Blikknek nyilatkozott a magánéletében bekövetkezett fordulatról.

Zsuzsi a múlt héten beszélt arról a Blikknek, hogy élete legnehezebb időszakát éli át, hiszen 2023 számos lelki hullámvölgyet hozott számára.– Mindennap azon dolgozom, hogy rendben legyek, de sokszor nem könnyű. Évek óta nem voltam mentálisan ilyen embert próbáló élethelyzetben. Ma is eszembe jutott, hogy felhívom a teológus ismerősömet, hogy mondja el, miként kerülhetek közelebb Istenhez.Az ember alapvetően tudja, hogy a szeretet az egyetlen megoldás mindenhez, félelemben nem lehet leélni egy életet. De ezt tudatosítani nehéz – mondta egy hete lapunknak, de a lelki válság okáról még nem akart beszélni. Kedden azonban kiderült, mi áll a hátterében.

„Kedves Barátaim, Követőim! Ezúton szeretném veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnénk tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket, és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb. Kérem a média munkatársait, mind őt, mind engem hagyjanak békén ezzel kapcsolatban, nem szeretnénk róla a továbbiakban nyilatkozni. Felhajtás helyett békében és nyugalomban szeretnénk elrendezni a magunk és a gyermekeink életét. Köszönjük!” – közölte Instagram-oldalán a népszerű énekesnő.

A döntés bizonyára nem volt könnyű, hiszen Attilával sok mindent megéltek az együtt töltött hat év alatt: közösen építették fel az életüket, a karrierjüket, s három közös gyermekük született: az ikrek, a négy és fél éves Bence és Bálint, valamint a kétéves Bogdán.

– Szerencsések vagyunk a férjemmel, hogy három ilyen csodálatos gyermekünk született – mondta el megkeresésünkre az énekesnő. – Azt gondolom, az az első és legfontosabb feladatunk, hogy őket békességben, barátságban felneveljük, és ez örök szövetséget jelent kettőnk között. Attilával most is mindenhova együtt megyünk a gyerekekért, és együtt jövünk-megyünk velük. Nem gondolom, hogy ennek bármi miatt változnia kellene, szerintem pont az a jó, ha azt mutatjuk meg a fiúknak, hogy a változások ellenére működhet minden ugyanolyan szeretetben.Kollányi Zsuzsi a Blikknek megerősítette, hogy valóban békés körülmények között zajlik a válás.

– A gyerekek nem érzékelnek semmit a megváltozott élethelyzetünkből, és ez remélhetőleg így is marad. Nyilván a változás soha nem könnyű, hozzá kell idomulni, és néha nehéz rugalmasnak maradni. Szülőként minden tettünkkel példát mutatunk, mintát adunk a gyerekeknek, de sokszor a szeretet nem abban a formában teljesül be, ahogy azt az ember eredetileg elképzelte.

Bár három gyermek édesanyjaként nincs könnyű helyzetben, a családja támogatására mindenben számíthat, a gyerekek neveléséből pedig Attila is kiveszi a részét. De vajon a történtek után hogy van most Zsuzsi?– Nyitott és pozitív vagyok a jövőt illetően, a férjemmel mindketten értelmes, felnőtt emberek vagyunk, akik szeretik és tisztelik egymást, és hiszek benne, hogy mindent meg tudunk oldani közösen – jelentette ki az énekesnő.

loading...