Kezdőlap AKTUÁLIS Vége, feladta a harcot – „Nem lehet sokáig bírni azt, hogy mindenki...

Vége, feladta a harcot – „Nem lehet sokáig bírni azt, hogy mindenki engem utánoz, mindenki engem akar lemásolni…”

Hirdetés

Schobert Norbi már többször volt élet-halál között, kész csoda, hogy eddig mindig, minden egészségügyi problémából sikeresen tudott felépülni.

 

Hirdetés

Sokszor azonban nem csak a szerencse, hanem a kitartása is kellett ahhoz, hogy folytatni tudja az életét.

Az már többször elhangzott a szájából, hogy a covid elleni védőoltás felvételét megbánta, mert elképzelhető, hogy ez játszott közre legutóbbi sztrókjánál.

Hajdú Péter Frizbi című műsorának következő vendége Norbi lesz, aki sok más dolog mellett beszél legutóbbi “ügyéről” is, ami senki számára nem ismeretlen, hiszen az Update egy pár hónapja megszűnt, az országban található összes bolt bezárt, nem rég pedig arról lehetett olvasni, hogy Norbi cége borsos büntetést kapott, arra hivatkozva, hogy manipulálta az embereket és hazudott nekik.Ennek részleteiről is beszél majd, ahogyan arról is, hogy szerinte akkor kezdett szemet szúrni egyeseknek, amikor komolyabb bevételeket generált az Update-ből. Sok támadás érte, és nemrég úgy döntött, visszavonul.

Nem lehet sokáig bírni azt, hogy mindenki engem utánoz, mindenki engem akar lemásolni, és mindenki engem akar eltenni láb alól.” Péter feltette a kérdést, miért nem harcol élete munkájáért, amire Norbi azt felelte, 20 éve harcol, és gyenge szívvel született. „Én már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak.”
Hirdetés
loading...