Kezdőlap AKTUÁLIS Vége – Búcsúznak kollégái Szabó Zsófitól

Vége – Búcsúznak kollégái Szabó Zsófitól

Hirdetés

Az év utolsó napjaiban meglepő bejelentés hangzott el az RTL Reggeli című műsorában, hiszen két népszerű műsorvezető, Szabó Zsófi és Miller Dávid, bejelentette távozását.

 

Hirdetés

Az esemény sok nézőt megrázott, és a közösségi médiában azonnal spekulációk indultak arról, hogy talán kirúgták a két sztárt. Ebben a cikkben részletesen kibontjuk a történteket és az érintettek reakcióit.

Szabó Zsófi először 2014-ben tűnt fel az RTL-en a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Ezt követően vált egyre ismertebbé, és különböző műsorokban vállalt szerepet, többek között az X-Faktor, a Nyerő Páros és a Szenzációs Négyes műsoraiban. 2019 óta pedig a Reggeli című műsor egyik házigazdája volt.Miller Dávid énekes-színészként és műsorvezetőként egyaránt ismert lett az X-Faktor és az Éden Hotel című műsorokban, majd 2019 óta a Reggeli házigazdájaként szórakoztatta a nézőket.

December 22-én reggel mindketten bejelentették távozásukat a Reggeliből. Az énekes-színész, Miller Dávid, az Éden Hotel mellett az X-Faktorban is sikeresen szerepelt, és négy évig volt a Reggeli házigazdája is. Szabó Zsófi számára is a Reggeli volt az otthona 2019 óta, ahol műsorvezetőként és számos izgalmas interjú vendégeként szórakoztatta a közönséget.

A közösségi médiában azonnal felröppentek a találgatások, hogy vajon miért döntöttek úgy, hogy távoznak a műsorból. Sokan feltételezték, hogy esetleg kirúgták őket, különösen, mivel egyszerre távoztak.

Azonban az RTL kiadott egy közleményt, amelyben leszögezte, hogy a két műsorvezető távozása a saját döntésük volt, és az RTL elfogadja és támogatja ezt a váltást.Az RTL közleményében elmondta, hogy hálásak Szabó Zsófi és Miller Dávid munkájáért, hozzáállásukért és az évek során elért közös eredményekért. Kiemelték, hogy mindketten szereplőként továbbra is számíthatnak a műsorban, bár már nem műsorvezetőként.

Szabó Zsófi saját nyilatkozatában elmondta, hogy régóta tervezte a váltást, és új kihívásokat keres. Kritikája is felmerült a bulvármédiával szemben, mivel úgy érezte, a médiavilág nem mindig hangsúlyozza az érdekesebb és mélyebb pillanatokat. Miller Dávid pedig a jövő évben új kihívások elé néz az RTL-nél.

A váltás hátterében tehát nem a kirúgás, hanem az egyéni döntések állnak. A nézők és rajongók most izgatottan várják, hogy milyen új fejezetek várnak a két tehetséges műsorvezetőre az RTL-nél.


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

REGGELI (@rtlreggeli) által megosztott bejegyzés

Hirdetés