Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Vattacukor készítés, ahogyan még soha nem láttad! Elképesztően szép alkotás!

Vattacukor készítés, ahogyan még soha nem láttad! Elképesztően szép alkotás!

Egy férfi áll a kicsi és egyszerű standjánál és a tűzhelye fölé hajol. Néhányan körbeveszik és várják, hogy vajon mit fog bemutatni nekik. Egyik kezében egy hurkapálcát tart, a másikkal pedig különböző színű cukrokat szór a tűzhely résébe.

A kiáramló forró levegő hatására a cukor hirtelen szabályos alakzatban formálódik a pálca végére.

Mindannyian láttunk már vattacukor árust és maga az egyszerű puha felhő keletkezésének látványa is képes elkápráztatni a szemünket. Azonban amit ez a férfi alkot, attól bármelyik járókelőnek leesne az álla.

Nem csak a gyermekek, de sokszor a felnőttek sem tudnak ellenállni egy ínycsiklandó illatú, hatalmas, puha, beleharapva azonnal olvadó vattacukornak. Különböző ízben és színben kapható nyalánkság, amitől könnyen kísértésbe esünk, amiért a kicsiket sem hibáztatjuk.

Akkor pláne nem tudnánk nemet mondani, ha egy ilyen csodás, mondhatni művészi alkotást nyomnának a kezünkbe, mondván, hogy nyugodtan fogyasszuk el.

Elképesztően könnyed mozdulatokkal és tehetséggel forgatja az utcai árus a pálcát és szórja a cukrot, amiből egy olyan csodás vattacukor lesz, amit még biztosan te sem láttál.

Megannyi művészeti ág van a világon, de az még nekünk sem jutott volna az eszünkbe, hogy a vattacukor készítést is ilyen szintre lehet emelni.

A videót itt nézheted meg:

 

 

tudasfaja.com

loading...