Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Váratlan szerelmi fordulat! 2 csillagjegy, akik karácsonyig visszatérnek az exükhöz!

Váratlan szerelmi fordulat! 2 csillagjegy, akik karácsonyig visszatérnek az exükhöz!

Két csillagjegynek olyan szerelmi fordulatban lesz része, amelyre álmukban sem számítottak volna. Képtelenek kiverni előző párjukat a fejükből és még mindig erős érzelmeket táplálnak irántuk. A csavar az lesz a történetben, hogy karácsonyra újra össze fognak jönni.

 

Lássuk, hogy kik ők.

Vízöntő

A jelen párkapcsolatod nem olyan kielégítő számodra, mint ahogy azt te szeretnéd. Ennek okán estéket töltesz azzal, hogy az exedre gondolsz és arra, mennyire boldog voltál vele és mennyire egy hullámhosszon voltatok.

A karácsony egy olyan meglepetést tartogat számodra, amelyre nem is számítottál. Újra össze fogsz jönni a volt pároddal. Óriási és leírhatatlan lesz a boldogságod. Sokkal nagyobb bölcsességgel fogsz viszonyulni a kapcsolatotokhoz, mint annak előtte, hiszen már tudod, hogy milyen az igaz szerelmed nélkül élni.

Oroszlán

Az elmúlt időszakban gyakran gondoltál a volt szerelmedre és arra, hogy talán nem érdemelt meg téged, nem tett meg mindent azért, hogy életben tartsa a kapcsolatotokat. Ugyanakkor nagyon egyedül is érzed magad. Időd van gondolkodni. Rájöttél, hogy a kötelék kettőtök között azért bomlott fel, mert nem voltatok még elég érettek ahhoz, hogy jól tudjátok kezelni a problémákat.


Mindkettőtökben megszületett a megbánás és a hosszú idő eltelte után azt érzitek, hogy szeretnétek visszaszerezni azt, amit egykor hagytatok elveszni. Ez a karácsony el fog választani a jelenlegi párodtól, hiszen tudod, hogy az exed az, akit neked szánt az ég. Tedd félre a büszkeségedet és keresd fel. Legyetek végre boldogok együtt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...