Kezdőlap AKTUÁLIS Váratlan fordulat Babicsek Bernát halála ügyében – Kihallgatták a szülőket

Váratlan fordulat Babicsek Bernát halála ügyében – Kihallgatták a szülőket

Hirdetés

Kedden hallgatta ki újra a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, akiket megviselt a vallomástétel, ugyanis újra kellett élniük a tragikus este minden egyes pillanatát.

– Remélem, jó döntés születik majd a nyomozás végén. Kihallgattak a férjemet és engem is, mindent részletesen el kellett mesélnünk újra. Azt is el kellett mondani, hogyan találtunk rá Bernátra, a férjemet és engem is felzaklattak a történtek – kezdte lapunknak a színész édesanyja, Márta asszony.– Nem volt könnyű, újra felszakadt a még be sem gyógyult sebek. Nehéz szívvel álltam a kihallgatás elé, ugyanis az első nyomozás eredménye nagy csalódás volt. Bár a fiamat semmi nem hozza vissza, szeretném, ha igazságot szolgáltatnának neki. Valaki vagy valakik itt hibáztak, és az Bernát életébe került – sírta el magát a gyászoló édesanya.A harmonikaművész tavaly december 31-én azotthonában hunyt el, halálát füstmérgezés okozta. Babicsek halálának éjjelén egy biztonságtechnikai cég járőre kiment a házhoz, s bár érzékelte, hogy füst árad ki a szellőzőn, ő azt kéménynek nézte.Noha a nyomozást egyszer már lezárta a rendőrség, a szülők panasszal éltek, ezért újra vizsgálják, történt-e mulasztás, s vajon megmenthették-e volna a színész életét, ha körültekintőbben jár el a cég.

Hirdetés

– Azt mondták, hamarosan újra kijönnek a házhoz, és átvizsgálják, megnézik a helyszínt. Bízom benne, hogy az ügy lezárultával választ kapunk a kérdéseinkre. A fiam minden pillanatban hiányzik, nem telik el úgy nap, hogy ne mennénk ki hozzá a temetőbe.

Hirdetés