Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz ki egy őszi falevelet, és olyan dolgokra derülhet fény, amiről eddig...

Válassz ki egy őszi falevelet, és olyan dolgokra derülhet fény, amiről eddig nem is tudtál!

Hirdetés

Azt gondolhatjuk, hogy nagyon jól ismerjük önmagunk, azonban néha bizonyos események hatására rádöbbenhetünk, hogy bizony ezzel vagy azzal a tulajdonságunkkal nem is szembesültünk még.

 

Hirdetés

Az alábbi őszi-teszt segítségével számos rejtett tulajdonságunkkal ismerkedhetünk meg!

Csupán annyit kell tenni, hogy kiválasztunk egy falevelet, amelyik a legjobban tetszik.

 

1.

Egy igen összetett személyiség vagy, sokoldalúságod miatt nagyon sokan csodálnak. Élénk, nyitott személyiség vagy, vezetői képességekkel rendelkezel. Közvetlen, és őszinte vagy, mindig kimondod, amit gondolsz. Szereted kipróbálni az új dolgokat, felfedezni a világot. Nem félsz kockázatot, és felelősséget vállalni.

2.

Vidám, társaságkedvelő, optimista ember vagy. A lelked mélyén egy nagy gyerek vagy, aki rajongásig tud szeretni, és lételeme, hogy szeressék viszont. Tele vagy pozitív energiával, és barátságos vagy, jó érzés a társaságodban lenni. Kommunikatív, és humoros jellem vagy. Ha szeretteid is támogatnak, akkor képes vagy bármit megtenni a kitűzött cél érdekében.3.

Inspiráló hatással vagy másokra, melletted aztán mindenki biztonságban érzi magát. Nagyon fontos számodra a család, a gyökereid, és a hagyományok. Kifejlett szépérzékkel rendelkezel, kiegyensúlyozott személy vagy. Gyerekeidet példamutatás útján neveled, a tettekben, és nem a szavakban hiszel.

4.

Harmonikus, és aprólékos személyiség vagy, nagyon erős igazságérzettel rendelkezel. Mindig odafigyelsz másokra, és megpróbálod kielégíteni a lelki igényeiket. Néha túl szigorúnak látszol, de alapjában véve egy empatikus személyiség vagy. Tudsz, és szeretsz csapatban dolgozni, de sokszor inkább bevállalalod a vezető szerepét.5.

Érdekes személyiség vagy, egyszerre ötvöződik benned a művészi hajlam, és a gyakorlatias gondolkodás. Szereted kipróbálni az új dolgokat, megtapasztalni az új élményeket. Jól tudsz alkalmazkodni, de ha lehet, akkor inkább a korlátok nélküli életet választod.

6.

Nem szereted a kockázatokat, szeretsz mindent előre pontosan kiszámítani. A káosztól kiborulsz, fontos számodra a rend, és a fegyelem. Azt szeretnéd, ha minden tökéletesen alakulna körülötted, ezért elég sok mindenbe megpróbálsz beleszólni, irányítani. Élvezd az életet, hagyd, hogy néha csak úgy maguktól megtörténjenek a dolgok.

Hirdetés
loading...