Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egyet az alábbi képek közül, és megtudod, hogy hol vár rád...

Válassz egyet az alábbi képek közül, és megtudod, hogy hol vár rád a boldogság!

Ha elvégzed ezt a tesztet, tudni fogod, hogy merre indulj tovább. Időnként mindannyian válaszúthoz érkezünk, és szükségünk lehet egy-két iránymutatóra.

Ha épp egy döntés előtt állsz, lehet az nagyobb, vagy akár egy kisebb apróság is, végezd el az alábbi tesztet, és választ kaphatsz a kérdéseidre! Melyik képre hasonlít leginkább az az út, amelyen most állsz, és döntened kell, hogy merre tovább!

1.Csak rajtad múlik, hogy az árnyékban maradsz, vagy követed a napsütést. Az út végén ott vár rád a természet, a harmonikus emberi kapcsolatok, a kiegyensúlyozott élet, a fény, és az örömök. Nehéz időszak van a hátad mögött, de itt az ideje, hogy rátalálj a saját boldogságodra. Érdemes folytatnod, amibe belekezdtél, még egy kis kitartás, és végre kiteljesedhet az életed.

2.Egy csodálatosan szép sárga átjáró lesz segítségedre abban, hogy felülkerekedj az akadályokon, és át tudj jutni a túlsó oldalra, ahol a boldogabb, és optimistább napok várnak rád. Felejtsd el az eddig nehézségeket, vond le a tanulságot, és lépj tovább. Próbálj egy kicsit racionálisabban gondolkozni, és reális megoldást találni a problémáidra.

3.Színek, fények, ragyogás. Nagyon optimista jövő előtt állsz, elérkeztél az igazi élethez, mely számos ígérettel kecsegtet. Hallgass a szívedre, bármerre nézel az élet csak csodái várnak rád. Csupán észre kell venned őket.

4.Jó lenne, ha egy kicsit csendben elvonulnál, és befele figyelnél, hogy megtudd, mi az, amire a leginkább szükséged van most. Hagyd egy kicsit lecsendesedni a gondolataidat, és hallgass a belső hangodra. A természet megnyugtató közelsége segítségedre lesz abban, hogy megtaláld a helyes utat.

5.Annyi lehetőség áll előtted, hogy nehezen tudod eldönteni, hogy merre kellene indulj. A túl sok inger összezavar, és nagyon nehezen tudsz dönteni. A kétségbeesés helyett, inkább próbáld tisztázni magadban a dolgokat, és állítsd fel a prioritási sorrendet.

6.Sok teher van a válladon, és egy nem túl könnyű időszak áll mögötted. Lehet, hogy most kilátástalannak látod a helyzeted, de, ha eléggé kitartó vagy, akkor nagy lehetőségek nyílnak meg előtted. Légy türelmes, és nyugodtan álmodozz egy szebb jövőről. Ne csüggedj, a hegy mögött egy virágzó oázis vár rád.

tudasfaja.com

loading...