Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy virágot és nézd meg miért szeretnek beléd a férfiak!

Válassz egy virágot és nézd meg miért szeretnek beléd a férfiak!

Ha egy pár pillanatig is szeretnél úgy nézni magadra, mint a férfiak és szeretnéd megtudni azt a tulajdonságod vagy kisugárzásod, ami megbolondítja őket, akkor most megteheted!

 

Nem kell mást tenned, mint választani egy számodra jobban tetsző virágot és megnézni a hozzá tartozó leírást. Vigyázz, ha végeztél az elemzéssel, felhasználhatod a csábításban!

 

 1. Tűzliliom

A virág már önmagában hordozza a szenvedélyt, ahogy te magad is. A tekinteted, a személyiséged, az egész kisugárzásod megbolondítja a férfi nemet. Egyetlen pillantásod maradandó emlékeket okoz a pasiknál, még órákkal később is rólad álmodoznak. Ha hódításra adod a fejed, hódíts a szemeddel és a tekinteteddel, játszadozz a férfi tekintetével és nyert ügyed van!

2. Begónia:

Egy olyan jelenség vagy, aki ha végig megy az utcán, minden férfi tekintet ráragad. Vonzod a tekintetet, mert a csinos, dekoratív, ízléses külsőd mögött harmonikus, kifelé megnyugvást sugárzó belső lapul. A te esetedben amelyik férfi szerelmet vall neked, vagy megtetszel neki, annak tetszeni fog és szeretni fogja a lelked is. Ez a te fegyvered, hogy bárkivel is jársz, az mélyen és hűen szerelmes beléd.3. Petúnia:

A szexualitás a te igazi nagy erényed, ami sugárzik belőled. Bárhol jelensz meg, bármit viselsz, a férfiak legelső gondolata az, hogy milyen vagy a ruha alatt. Megőrülnek a testedért, a formás idomaidért, neked még a kis felesleg is vonzó. Használd hát ki ezt az adottságot és mutasd meg a bájaidat!

Árvácska:

A belőled áradó ártatlanság és szelídség minden férfi szívet meghódít. Az a férfi, amelyik téged választ, oltalmazni, védeni kíván, imádja a kedvességet és a belőled áradó jót. Nincs olyan dolog, amivel ezt elronthatnád. Te tipikus az a nő vagy, akinek a férfiak a lelkét nézik és nem a testét. Ha ismerkedsz, használd ezt ki és ne félj kimutatni a benned rejlő angyalt.Dália:

Olyan tulajdonságok áramlanak belőled, amelyek nyugalmat, biztonságot és határozottságot sugallnak a férfiak felé. Mosolyod meghódítja a férfiakat és nem futó kalandként tekintenek rád. Érzik benned a biztonságot, azt, hogy alapozhatnak veled hosszú távon, akár életre szólóan is. Kihasználva ezt légy mindig önmagad és magabiztos!

Rózsa:

A megtestesült nőiesség lakozik benned, aki mellett a férfi igazi férfinak érezheti magát. Céltudatos és határozott vagy, az a férfi, amelyik rád néz, egy igazi istennőt lát benned. Te vagy a férfiak álma, aki minden téren a tökéletes nőt alkotja. Kihasználva ezt légy mindig céltudatos és ha ismerkedős szituációba kerülsz mutasd meg mennyire talpraesett és nőies vagy!

Szerző: tudasfaja.com

loading...