Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy tündért és ismerd meg személyes, inspiráló üzenetedet, amely segít majd...

Válassz egy tündért és ismerd meg személyes, inspiráló üzenetedet, amely segít majd a fejlődésben!

Hirdetés

A tündérek légies szellemek, akik “lefokozott” angyaloknak vagy bűvész inasoknak is tekinthetőek. A modern mesékben a tündéreket gyakran ábrázolják gyünyörű, elbűvölő fa szellemekként, akik rejtve élnek az emberek elől. Ezek a lények a lelki útmutatás közvetítői lehetnek, ha tudjuk, hogy hogyan kell odafigyelni rájuk.

A tündéreknek különböző osztályai és jellemzői vannak, így az általad választott egy számodra szóló inspiráló üzenetet küld neked, hogy életedet magasabb szintre emelhesd és a határ a csillagos ég lehessen. Nézd meg nyugodtan a képeiket és válaszd ki azt, amelyik a leginkább szól a szívedhez, majd olvasd el az üzenetedet!

Hirdetés

1. Karmikus beteljesedés

Ez az üzenet egy karmikus lecke vagy ciklus végét jelzi, ahol sikeresen teljesítettél egy szerződést vagy tartozást a múltadból. Olyan kihívást jelentő helyzetre utalhat, amely az utóbbi időben uralkodott az életeden vagy aggodalomra ad okot egy olyan egyénnel kapcsolatban, aki sok fejtörést vagy fájdalmat okozott.

Annak ellenére, hogy folyamatos tanulságokkal szembesülsz életed során, soha többé nem kell megismételned ezt a leckét. A “Szerencse kereke”-t is jelképezi, azaz, ami egyszer lent van, annak fenn is kell lenni. Csakúgy, ahogy az árapályok folyamatosan duzzadnak és visszahúzódnak, így kell neked is alkalmazkodnod mind a jóhoz, mind a rosszhoz. Ha képes vagy alkalmazkodni, az álmaid valóra válhatnak. Azzal a kifejezéssel, hogy “Ez is véget ér egyszer.” egy stabil alapot biztosíts magadnak.

Annak érdekében, hogy jobban teljesíts, alkalmazkodj az életciklusod természetes ritmusához, ahhoz a ciklushoz, amely megszabadít téged a múltad karmikus adósságától. Nézz szembe a kihívásaiddal és továbbra is bánj szeretettel másokkal és meglásd, a legvadabb álmaid is valóra válnak majd.

Megerősítés: Kiegyenlítem a múltbéli tartozásokat és boldog, harmonikus életet teremtek.

2. Irányítás

Ez a tündér azt jelzi, hogy szeretettel vezess olyan embereket, akik kevésbé képesek irányításra. Ez vonatkozik a munkahelyedre, a családodra, a baráti körödre vagy egyéb közösségre. Ösztönöz arra, hogy bízz a képességeidben és motiváld, inspiráld azokat, akik hasonló úton járnak.

Lehetséges, hogy úgy döntesz, magasabb szinten folytatod ezután a tevékenységedet a tehetségedet kiaknázva vagy azt választod, hogy szeretettel vezetsz másokat, hogy új és magasabb szintű életet élhessenek. Bárhogy is legyen, itt az ideje, hogy kezedbe vedd az irányítást, hiszen megvan hozzá a természet adta tehetséged.

Alkalmazkodj a természetes ciklusodhoz, amely arra ösztönöz majd, hogy könyörületes vezetővé válj. Ne feledd, hogy a jó vezető nem felülről vezet, hanem együtt munkálkodik másokkal. Mások majd kegyesen követnek téged. Tudd, hogy biztonságosan mutatod majd az utat.

Megerősítés: Másokat vezetek, ezáltal magasabb célt szolgálok.

3. Kaland

Ez a tündér arra utal, hogy kalandként kell látnod az életedet. Senki nem tudja, mi fog történni holnap, akkor miért ne használhatnád ki a mai napot? Ez a kártya arra utal, hogy lépj ki a mindennapi élet mókuskerekéből, hogy izgalmas dolgokat tapasztalhass, Nem kell feltétlenül drámai dolognak lennie. Itt az idő, hogy kíváncsi és merész légy!

Lehet, hogy átrendezed a lakásod vagy olyan ruhadarabokat próbálsz ki, amiket eddig még nem. Talán más típusú ételeket fogsz megkóstolni, újabb hobbit próbálsz ki vagy elmész egy külföldi útra. Néha egy átlagos dolog újabb verziója elegendő ahhoz, hogy felrázd magad körül a dolgokat. Még egy spontán cselekedet is lehet kaland.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében felkérést kapsz arra, hogy alkalmazkodjon az életciklusod természetes ritmusához, amely összhangban van az új élményekkel és kalandokkal. Sok új emberrel találkozhatsz, és új élményeket élhetsz meg, Nyiss az ismeretlen felé, lazíts és szélesítsd a látóhatárodat. A kaland fokozza az életerőt és növeli a kapcsolatodat a Forrással.

Megerősítés: Gyarapítom az élettapasztalataimat és ezáltal segítem lelkem növekedését.

4. Megnyilvánulás

Ez a tündér azt jelzi, hogy el kell ismerned az elméd erejét és a képességeidet ahhoz, hogy elérhesd a vágyaidat. Arra ösztönöz, hogy ismerkedj meg a vonzás törvényével és tisztázd az igényeidet, mivel beléptél az isteni megnyilvánulás ciklusába. Ha a vágyaid és lelked szándéka nagyobb jót szolgál, az Univerzum segíteni fog abban, hogy valóra váljon.

A tündér választása emlékeztet arra, hogy a sikeres megnyilvánulás többet követel, mint csupán pozitív és vágyakozó gondolkodást. Ne feledd, hogy a vonzás törvénye mindkét módon működik, ezért figyelj a kétségeidre, félelmeidre és gondjaidra. Arra fókuszálj, amit akarsz, ne arra, amitől félsz, vagy ami miatt aggódsz.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében felkérést kapsz arra, hogy alkalmazkodj az életciklusod természetes ritmusához, amely összhangban van a megnyilvánulás idejével. Azáltal, hogy békében élsz az életeddel és hálát adsz azért, amit eddig elértél, megteremted azt az életet, amit mindig is elképzeltél magadnak.

Megerősítés: A gondolataim által valóra váltom az álmaimat.

5. Egészség

Ez a tündér arra utal, hogy a jólétre és az öngondoskodásra kell összpontosítanod. Arra ösztönöz, hogy olyan viselkedést és gyakorlatokat sajátíts el, amelyek javítják a fizikai, érzelmi és mentális egészségedet is. Függetlenül attól, hogy felfedeztél-e hagyományos vagy alternatív módszereket, fontos, hogy ebben az időszakban az egészségedet és a boldogságodat helyezd előtérbe.

Ideje megszüntetni azokat az egészségtelen szokásokat és viselkedéseket, amelyek akadályozzák a sikeredet. Kérheted szakember segítségét is, ha arra van szükséged. Az alapvető egészség szükségletei közé tartozik a rendseres kontroll, a megfelelő táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a sok vízfogyasztás, az elegendő alvás, a méregtelenítés, a természetben eltöltött idő, a pihentető tevékenységek, a mérgező emberek és környezet elkerülése, a pozitív gondolatok fenntartása, meditáció vagy jóga. Az is fontos, hogy meghatározd a személyes határaidat és tedd azt, amit szeretsz, nevess gyakran és tölts el én időt.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében felkérést kapsz arra, hogy alkalmazkodj az életciklusod természetes ritmusához, amely arra ösztönöz, hogy dolgozzon a jelenlegi egészségi állapotod javításán. Nincs idő a halogatásra.

Megerősítés: Egészséges test és lélek, megemelem az energiaszintemet.

6. Önfegyelem

Ez a tündér azt jelzi, hogy szükséged van önfegyelemre, motivációra és cselekvésre az életminőséged javítása érdekében. Arra emlékeztet, hogy félúton találkoznod kell az Univerzummal, mivel az álmaid nem fognak önmaguktól megvalósulni.

Itt az idő a célok tisztázására, valamint az ötleteid és intézkedéseid megtervezésére és rangsorolására. Ezután vedd számba az álmaidat és tedd meg a szükséges mentális, érzelmi és fizikai lépéseket a megvalósításukhoz. Fontos, hogy féken tartsd azokat a gondolatokat és érzéseket, amelyek ellentétesek azzal, amit el szeretnél érni.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében felkérést kapsz arra, hogy alkalmazkodj az életciklusod természetes ritmusához, amely arra ösztönöz, hogy motivált és erős légy. Az univerzum biztosítja a lehetőségeket, de ki kell venned a részed a dolgokból.

Megerősítés: Az önfegyelem és a cselekvés révén megvalósítom az álmaimat.

7. Beteljesülés

Ez a tündér a szükséges befejezések és az új kezdetek előkészítését jelzi. Arra ösztönöz, hogy hagyj el egy régi utat az új érdekében. Ez egy bizonyos gondolkodásmódot, viselkedést, munkát, lakóhelyet vagy kapcsolatot jelenthet, amely már negatívan elhatalmasodott rajtad. Egy karmikus lecke idejének végét, egy kötelezettség befejezését is jelezheti.

Ez a tündér megerősít abban, hogy előre kell lépned bizalommal és bátorsággal a nagyobb és jobb dolgok felé. Ne félj az ismeretlentől, mert az isteni vezetni fog. Ez a kártya megerősít abban, hogy biztosan megtaláld a helyes utadat. Át kell adnod magad a változásoknak, ha el szeretnél jutni oda, ahová akarsz.

Tölts el nyugodt perceket a bensőddel, hogy megkapd a megfelelő iránymutatást. A jelenlegi helyzet javítása érdekében felkérést kapsz arra, hogy alkalmazkodj az életciklusod természetes ritmusához, amely elvezet téged a befejezésekhez és  a beteljesüléshez. Engedd el, ami már nem szolgál téged, terjeszd ki a szárnyaidat és bízz az isteniben, ami elvezet téged a helyes útra.

Megerősítés: Bizalommal adom át magam a mágikus jövőnek, ami rám vár.

8. Egyéniség

Ez a tündér azt jelzi, hogy fogadd el önmagad és fejezd ki a valódi személyiségedet, valódi bensődet. Arra ösztönöz, hogy ahelyett, hogy a tömeget követnéd, szakadj le róluk és indulj el egy kevesek által járt úton. Ahelyett, hogy azt éreznéd, hogy nem passzolsz valahová, inkább keresd meg a neked legmegfelelőbb környezetet. Ünnepeld az egyediségedet!

Bátornak kell lenned, hogy őszintén megnyilvánulj mások előtt, anélkül, hogy a tetszésüket igyekeznél elnyerni. Amit mások gondolnak rólad, az nem a te dolgod, és lehetetlen mindenki kedvére tenni, ezért összpontosítanod kell magadra. Ahogy tiszteletben tartod az egyéniségedet és az érzéseidet, visszanyered majd személyes erődet és növeled kapcsolatodat a Forrással. Ha így teszel, megvalósíthatod az álmaidat.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében felkérést kapsz arra, hogy alkalmazkodj az életciklusod természetes ritmusához, amelyek ösztönzik majd arra, hogy elfogadd és megbecsüld az egyéniségedet. Ahogy az igazi, hiteles éned szerint kezdesz el élni, javulást tapasztalhatsz a másokkal való kapcsolatodban és az általános életminőségedben.

Megerősítés: Üdvözlöm az egyéniségemet, és az igazi, hiteles énem leszek.

tudasfaja.com

Hirdetés