Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy táskát és megmondjuk milyen személyiséget hordozol mélyen magadban!

Válassz egy táskát és megmondjuk milyen személyiséget hordozol mélyen magadban!

A nőknek számtalan színű, és formájú táskájuk van, és, ha meglátnak egy újat, akkor gyorsan be is szerzik, nem baj, ha közben száz darab áll otthon még.

Alapjában véve azonban mindenkinek van egy mindennap használatos táskája, a legkedvencebb, ami praktikus, kényelmes, és jól mutat.
Mutasd meg a kedvenc táskád, és eláruljuk, hogy milyen tulajdonságok jellemzőek rád leginkább.

1.

Felelősségteljes, megbízható személy vagy, mindig mindenben lehet rád számítani. A főnököd mindig tudja, hogy számíthat a rád, a kollégáid imádnak. Aki segítségre szorul, azt tanácsokkal látod el.

2.

Mindig tettre kész és energikus vagy. Nagyon sokan csodálnak azért, hogy mennyi terved van, és ezeket mind meg is valósítod. Általában hosszú életkort élnek meg ezek az emberek. Kreatív környezetben dolgozol. Sok időt fordítasz magadra, nem az elsődleges célod a gyerekvállalás.

3.

Igazi üzletasszony alkat vagy, nagyon domináns jellem. Vezető pozíciót töltesz be, leginkább férfi barátok vesznek körül. Sokat dolgozol, bármilyen feladattal megbirkózol. Vagy nagyon fiatalon, vagy már szinte túl későn vállalsz gyereket.

4.

Mindent tudsz a divatról, és a legújabb szépségtrendekről. A város összes divateseményén részt veszel, de az is lehet, hogy a saját divatblogodat is beindítottad már. Sokat utazol, szabadon éled az életed.

5.

Igen magas az önbecsülésed, soha nem veszel magadra olyan holmit, amit nem szeretsz. Az elsődleges szempont számodra egy ruhánál a kényelem. Nagyon stílusosan öltözködsz. Sok barátod van, imádod a kulturális, és művészeti eseményeket.

6.

Nagyon nőiesen öltözködsz, te vagy a szépség, és a csábítás megtestesítője. Imádsz kávézóba, és vásárolni járni a barátaiddal. Sokat utazol, és mindig ihletet merítesz a távolabbi országok divatjából is.

 

loading...