Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy maszkot, és érdekes dolgokat tudhatsz meg önmagadról, ami eddig előtted...

Válassz egy maszkot, és érdekes dolgokat tudhatsz meg önmagadról, ami eddig előtted is rejtély volt!

A személyiségtesztek nagyon izgalmasak tudnak lenni, hiszen ilyenkor sokkal több mindent tudunk meg magunkról, és egy kicsit közelebb kerülünk a belső valóságunkhoz.

Válassz egyet az alábbi maszkok közül, és nézz szembe a rád leginkább jellemző személyiségi jegyekkel.

1.Ez a maszk a beszéld szimbóluma, ha ezt választottad, akkor a kommunikáció az erősséged. Tisztában vagy vele, hogy a szavaid által sok mindent elérhetsz. Nem szívesen áll le veled bárki is vitatkozni, hiszen addig csűröd-csavarod a szavakat, míg úgyis neked lesz igazad. Nem élsz vissza ezzel a képességeddel, csak akkor beszélsz, ha valamit tényleg komolyan gondolsz.

2.Ez a nevetés maszkja, ha ezt választottad, azt jelenti, hogy minden helyzetben feltalálod magad. Társasági ember vagy, nem szoktál otthon ülni, és unatkozni. Sok barátod van, hiszen imádják a jó hangulatot, amit vidám személyiséged áraszt. Jó a humorérzéked, de fejlett az intelligenciád is. Könnyen fel tudsz másokat vidítani.

3.Ez a düh maszkja, ami arra utal, hogy valami nagyon nyomja a lelked. Próbálod eltitkolni mások elől, hogy valami zavar, de nemsokára kitör belőled, mint egy vulkán. Általában egy nyugodt ember vagy, aki nem szereti a konfliktusokat, de most nem szívesen beszélsz a problémáidról. Ha nem akarod, hogy berobbanjon a probléma, jobb lenne, ha minél előbb beszélnél azzal a személlyel, akire neheztelsz.

4.Ez a maszk a némaságot jelképezi, ha ezt választottad, azt jelenti, hogy egy csendes személyiség vagy. Inkább megfigyelő vagy, nem szeretsz a középpontban lenni. Jó emberismerő vagy, szívesen hallgatod végig mások problémáit. Nem szereted az üres fecsegést, csak akkor beszélsz, amikor tényleg fontosnak tartod.

5.Ez a harcos maszk, azt jelenti, hogy egy kitartó, és erős személyiség vagy. Az utolsókig harcolsz, sosem adod fel. Mindenben a maximumot nyújtod, és nem vagy hajlandó veszíteni. Ha valaki azt mondja, hogy nincs sok esélyed egy dolgot véghezvinni, akkor is belefogsz, és sikerrel jársz.

6.Ez a prédikáló maszka, ha ezt választottad, azt jelenti, hogy nagyon jók a megérzéseid. Könnyen együttérzel az emberekkel, erős empatikus képességekkel rendelkezel, jól olvasol mások gondolataiban. Rád bármikor lehet számítani, könnyen megbocsátasz, nem tudsz haragot tartani.

7.Ez a gyógyítás maszkja, azt jelenti, hogy kedves és őszinte lelked van. Igazán barátságos vagy, mindenkihez van egy jó szavad. Hiszel abban, hogy, amit adsz az embereknek, azt vissza is kapod a sorstól. Kötelességednek tartod azt, hogy másokon segíts. Akkor is ott állsz a barátaid mellett, amikor mindenki más feladta már.

8.Ez az uralkodás maszkja, te egy igazi vezéregyéniség vagy. Képes vagy arra, hogy változást teremts az életedben. Mindig van egy jó ötleted, motiváló hatással vagy másokra. Szükséged van arra, hogy te irányíts, csak akkor tudsz igazán hatékony lenni. Nem nyomod el a csapattársaid, hiszel benne, hogy csak kedvességgel lehet bármit is elérni.

tudasfaja.com

loading...