Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy képet és tudd meg, hogy mit jelent a jövődre vonatkozóan

Válassz egy képet és tudd meg, hogy mit jelent a jövődre vonatkozóan

Pillants rá a fenti képekre és válassz egyet közülük, amely leginkább megszólít téged. Ezután olvasd el, hogy a választásod mit jelent az életedre vonatkozóan.

1# Kép

Ideje, hogy élj egy kicsit, szórakozz és a pozitív oldalát tekintsd a dolgoknak. Ha nem tudsz könnyedén ilyen hangulatba kerülni, akkor vedd körbe magad pozitív és szórakoztató emberekkel, tölts (több) időt gyermekekkel és mindjárt egyszerűbb lesz jó kedvre derülnöd. A szeretteid észreveszik, ha támogatásra van szükséged és tenni is fognak érte, hogy megkapd.

A szeretet nem csak csillogó, fényes, glitteres öltözékben érkezhet, hanem a legkisebb gesztusokban is megmutatkozhat. Azok, akik szeretnek, ha egyszerű módon is, de biztosítanak róla, hogy számukra te vagy a legfontosabb. Ezekre a személyekre koncentrálj és azonnal más megvilágításban fogod látni a világot.

2# Kép

Ha nagyon feszült körülötted a légkör, folyamodj diplomatikus eszközökhöz, hogy helyre tudd állítani a harmóniát. Képes vagy rá, hogy a leghevesebb ellenségeidet is lehűtsd, hiszen különleges tehetséged van az érthető, őszinte és tiszta beszédhez. Használd a képességedet arra, hogy pozitív irányban változtass a dolgok alakulásán és motiváld az körülötted lévőket hasonló cselekedetre.

A jó hír, hogy hamarosan friss, új periódus következik ezután a stresszel teli után. Végre lesz időd kikapcsolni, lazítani és a szeretteiddel minőségi időt tölteni. A gyermekekkel együtt töltött idő benned is életre kelti a mélyen megbújó gyermeket és játékosságra ösztönöz majd. Számtalan okod lesz ünnepelni és hálát adni azért, amid van.

3# Kép

Tartsd kordában a túláradó energiádat, mert ha nem figyelsz oda, még valamilyen galibát okozhatsz. Felületes leszel, ingerlékeny, sietős és ez az attitűd káoszt teremthet körülötted. Hajlamos leszel agresszíven közeledni mások felé, de ez nyilván semmire nem megoldás és te iszod meg később a levét. Ne ülj be az autódba zaklatottan, még akkor sem, ha a megszokott úton kocsikázol. Ha nem tudsz lenyugodni, inkább maradj otthon vagy válassz más közlekedési módot.

Ne csak nyitott szemmel álmodj, de légy nagyon figyelmes és ragadj meg minden adandó lehetőséget, ami az utadat keresztezi, hogy valóra tudd váltani az álmodat. Keresd meg azokat a személyeket, akik szívesen segítségedre lesznek és nem csupán az érdek vezérli őket, így mindannyian jól járhattok. Lehetséges, hogy egy nagyon nagy traumán mentél keresztül nemrég és ezért tapasztalod meg ezt a kellemetlen időszakot, de tudd, hogy hamarosan ennek is vége lesz, és végre visszatér az életedbe az egyensúly. Előfordulhat, hogy egy új szerelem, munka, lakóhely az, ami a következő lépcsőfokot fogja jelenteni számodra.

tudasfaja.com

loading...