Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy képet és megtudod mi vár a héten! Mi már előre...

Válassz egy képet és megtudod mi vár a héten! Mi már előre félünk…

Hirdetés

A kozmosz hatásait nem csak lelki szinten, hanem fizikai szinten is érzékeljük. Elég csak abba belegondolnunk, hogy a Hold hogyan befolyásolja az apályt és a dagályt. A testünket nagyjából 60%-ban víz alkotja, így képzelheted, hogy mi sem maradunk ki a hatásból.

 

Hirdetés

Ugyanígy, egyéb űrben található égitestek is képesek hatást gyakorolni ránk, külső vagy belső energiát csökkentve vagy emelve.

Van, hogy egyáltalán nem értjük, mi történik velünk, mert nem találjuk az okot. Ha te sem vagy biztos abban, hogy éppen mi mozgatja az események szálait körülötted, akkor válassz egy képet és olvass tovább.

1# Kép

Végre véget ér egy kimerítő helyzet az életedben. Ahogy a következő hetekben elvarrod a szálakat, adj magadnak egy vállveregetést a kitartásodért.

Fontos, hogy eltöprengj azon, mi mindent tanultál másokról és magadról a folyamat során, hiszen elsősorban a megszerzett bölcsesség az, ami miatt mindezt át kellett élned.

2# Kép

Életed egy vagy több területén belül már nem éreztél egyensúlyt. Lehet egy diéta, munkahelyi kikapcsolódás, párkapcsolati függés, csak hogy néhányat említsünk a lehetséges okok közül.

A Szellem azt javasolja, hogy dokumentáld a napjaidat attól kezdve, hogy felébredsz, addig a percig, amíg lefekszel, egy teljes hétig. Miután átnézed majd a naplódat, látni fogod, hogy hol szivárog el a felesleges energia és idő. Ez egy tökéletes megoldás, hogy képes légy megtenni a szükséges változtatásokat.


3# Kép

Az empatikus képességeidnek köszönhetően érzelmileg tudsz kapcsolódni másokhoz és ez a mostani időszakban nagyon fontos lesz, mivel jó lesz megerősítened és átértékelned a kapcsolataidat a számodra fontos emberekkel.

Sokan kerülnek lelki hullámvölgybe és olyankor szükségük van egy támogató emberre. Azonban nem tudják, hogy ilyenkor sok energiát is elvonnak a másiktól. Őszintén nem ez a szándékuk, mégis megteszik.

A Szellem azt javasolja, hogy tekints magadba és vizsgáld meg, hogy nem-e adsz többet magadból, mint amennyit kellene. A következő lépés pedig legyen az egészséges határok felállítása.

tudasfaja.com

Hirdetés