Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy kártyát és tudd meg, mit rejt a sötét oldalad!

Válassz egy kártyát és tudd meg, mit rejt a sötét oldalad!

Hirdetés

Szoktak olyan érzéseid lenni, amelyeket megvetsz? Csinálsz időnként olyan dolgokat, amikről szégyellsz beszélni? Van olyan részed, amelytől legszívesebben megszabadulnál? Esetleg vannak olyan dolgok, amiket annak ellenére, hogy mindenki szeret, te gyűlölsz? Mindannyiunknak van egy sötét oldala, amivel nem szeretünk szembenézni.

A sötét oldal nem veszi figyelembe a jó szándékot és foglalkozik azzal, hogy mi a helyes és mit kellene cselekedni. Általában elnyomás alatt van, de valahogy mindig igyekszik magának mellékutakat találni, hogy előbújhasson.

Hirdetés

A sötét oldalad feltárása és megértése lehetővé teszi, hogy jobban megértsd és megismerhesd önmagad és kezeld azt.
Válassz egyet ebből a 3 kártyából, és fedezd fel, mit rejt a te sötét oldalad és mi ennek a magyarázata.

 

Ha az 1. kártyát választottad

A benned rejlő sötétség az, hogy másokat hibáztatsz az életedért, és mindenért, ami veled történik. A némi fényed miatt nem hibáztatod a szüleidet, de annyira hozzászoktál már ahhoz, hogy áldozat szerepében tetszelegj, hogy tehetetlenségedben ezt az utad választod.

Talán azt hiszed, hogy szerencsétlen vagy a szerelemben, esetleg nem érted, hogy miért nem értékelik a kemény munkádat vagy, hogy miért olyan nehéz elérned, hogy tiszteljenek és értékeljenek téged.

Ideje megszabadulnod a gondolattól, hogy mindig áldozatként definiáld önmagad és kezdeményezned, hogy a megérdemelt tisztelettel tekintsenek rád, így megtalálhatod az igazi boldogságot az életben.

Ha a 2. kártyát választottad

Te tudatosítod a belső folyamataidat és a sötét oldaladat. Ésszel nagyon jól felfogod, hogy mi történik veled, hogy miben vagy hibás és hogy mit és hogyan kellene cselekedned. Azonban, attól, hogy ésszel megérted, de a szívedet nem engeded be, hogy segíthessen rajtad, akkor nehéz lesz kiüldöznöd magadból ezt a sötétséget. Ne keresd tovább a magyarázatokat, hiszen minden jól tudsz már. Inkább hagyd, hogy a szíved vezessen, amely mindig a jó és bölcs utat mutatja neked.

Ha a 3. kártyát választottad

Az a hit, hogy vannak “jó” és “rossz” érzelmek és érzések, az a sötétség, amelyet nehezen látsz át. Azt gondolva, hogy az irigység, a harag, a gyűlölködés, a kapzsiság, a mohóság csak a rossz emberekhez tartozik, és hogy a “megvilágosodottak”, akik a tudatosság magasabb szintjeit elérték soha nem éreznek ilyet, vagy nem rendelkeznek rossz gondolatokkal, hamis elgondolás, mivel senki sem tökéletes. Mindannyiunknak van jó és rossz oldala.

Minden érzelem az emberi természet része. A fontos az, hogy ezek az érzések ne uralják az életünket. Azonban ezek tudják megmutatni számunkra, hogy mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más. Fogadd el, hogy mind cselekszünk jó dolgokat és mind hibázunk is néha. A lényeg, hogy a mindig a jó oldalára billenjen a mérleg nyelve.

Hirdetés