Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy hópihét és megmondjuk milyen ember vagy az álarc alatt!

Válassz egy hópihét és megmondjuk milyen ember vagy az álarc alatt!

Válassz egyet a képeken látható hópelyhek közül, és megtudod, milyen ember vagy valójában. Vakmerő, netán népszerű lennél, esetleg sikeres, vagy olyan valaki, akit tisztelnek az emberek? A kiválasztott hópihe megmutatja a legmeghatározóbb jellemvonásodat.

 

Egyetlen hópehely sem egyforma, ahogy mi magunk is sokban különbözünk egymástól. Van azonban 8 alapvető tulajdonság, amely közös bennünk, és amely meghatározza minden ember személyiségét, és azt, ahogyan az életét alakítja.

1. A győztes

Bármibe kezdesz is bele, legyen az gobelin varrás, vagy egy vezető pozíció megpályázása a munkádban, számodra csak egyetlen lehetséges végeredmény létezik: a siker. Nem csak, hogy sikeres vagy mindenben, amibe belekezdesz, de szenvedélyes is vagy, és vágysz arra, hogy mindenből kihozd a legtöbbet. Semmit nem teszel csak a látszat kedvéért, csak, hogy kipipálhass egy elvégzett feladatot a listádon, hanem összpontosítasz, és pontosan tudod, hová akarsz eljutni.


2. A nőies

Nincs a szebbik nemnek még egy képviselője, akiből így sugározna a nőiesség. Ismered a smink, a frizura, összességében a szépségápolás minden fortélyát, édesanyád már gyerekkorodban megtanította neked az apró női titkokat, és ahogy felnőttél, tökéletesítetted ezeket a szertartásokat, és most igazi példája vagy a megtestesült nőiességnek. A divat szakmában dolgozol, vagy a művészetek terén tevékenykedsz.

3. A tökéletes

Lelkileg rendkívül gazdag ember vagy, és ez tesz tökéletessé. Otthon te vagy a család kedvence, a munkahelyeden pedig mindenki szeret téged. Mindennek sikere lesz, amit te indítványozol, és valódi öröm valaki számára, ha melletted lehet. Lehet, hogy nem sugárzik belőled különleges szépség, de az a tény, hogy mosolyt csalogatsz az emberek arcára, rendkívül népszerűvé tesz.

4. A nyugodt
Semmin nem idegeskedsz, és ez nagyon jót tesz az egészségednek. Mindig te vagy a legnyugodtabb minden társaságban, és a legoptimistább is, az életben pedig rendkívül könnyű utad lesz, ahogyan azt eddig is tapasztalhattad.

5. Akit mindenki tisztel

Igazi öreg lélek vagy, és ennek köszönhetően sok életbölcsességnek vagy a birtokában. Ez úgy vonzza a körülötted levőket, akár a mágnes, és arra készteti őket, hogy úgy tiszteljenek, ahogy a nagyszüleiket is tisztelik. Ismered a dolgok misztikus jelentését, azonnal olvasol az emberek lelkében, ahogy találkozol velük, és, ami a legfontosabb, a legjobb tanácsokat adod az életben.

6. Az egyenes jellem

Számodra az életben minden fehér vagy fekete. Nem ismersz középutat, ezért képes vagy rá, hogy te légy a legobjektívebb egy társaságban. A te esetedben a dolgok nagyon egyszerűek: csak őszinte és korrekt embereket fogadsz el magad mellett, benned pedig ugyanezeket a tulajdonságokat értékelhetik az emberek.


7. Az intelligens

Minden intelligenciateszten bravúrosan teljesítesz. Az intelligenciád segít bármilyen rejtvény megoldásában. Számodra nincs a világnak megfejthetetlen titka, és minden holtpontot csak újabb kihívásként fogsz fel.

8. Az erős

A hópelyhek kezdetben csak egyszerű prizmák, amik a légkörben lebegnek, formájukat a hőmérséklet és a páratartalom változása függvényében veszik fel. Az általad választott hópehely bonyolult szerkezete azt mutatja, hogy erős személyiség vagy. Bármilyen nehézséget és akadályt képes vagy legyőzni, anélkül, hogy megkeserednél. Éppen ellenkezőleg, a gondok csak csiszoltak rajtad, és általuk csak jobb emberré váltál.

Forrás

loading...