Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy falevelet és figyeld mit mondanak rólak!

Válassz egy falevelet és figyeld mit mondanak rólak!

Te mennyire ismered magad? Vannak olyan megnyilvánulásaid, amelyekkel kapcsolatban még mindig meg tudsz lepődni? Szeretnéd megismerni személyiséged azon aspektusait, amelyek rejtve vannak előled? Akkor jó helyen jársz!

A következő teszt segítségével néhány extra dolgot tudhatsz meg magadról, amelyek eddig nem voltak egyértelműek számodra. Annyit kell tenned, hogy a 4 falevél közül kiválasztasz egyet, amellyel a legjobban rezonálsz. Lássuk, az eredményt!

#1 FALEVÉL

Olyan típus vagy, aki nem riad vissza az egyedülléttől, sőt kifejezetten szereti azt. Mindig találsz magadnak valamilyen elfoglaltságot, így soha nem unatkozol. Az érzéseidet nem szereted felfedni mások előtt, így csak nagyon kevés ember ismer téged igazán.

Habár eléggé titokzatos természet vagy, az senki számára nem kérdés, hogy mennyire jó a szíved. Gondolkodás nélkül segítesz a környezetedben élőkön. Ha valaki nem őszinte vagy rossz szándék vezérli, azt is könnyen megérzed. Ha valami iránt elkötelezed magad, akkor abba mindent beleadsz.

#2 FALEVÉL

A család jelenti számodra az életet. Csak velük tudod elképzelni a boldogságot, nélkülük semminek nem látod értelmét. Az ő irántuk érzett szeretet ad erőt a mindennapokhoz. Ha a családodra gondolsz, úgy érzed, hogy semmi sem lehetetlen.

Ha választanod kellene a hatalmas vagyon és a család között, biztosan a családodra esne a voksod. Sem a munkád, sem semmi egyéb nem fontosabb náluk és ezt napi szinten ki is mutatod. Nagyon felelősségteljes ember és lelkiismeretes dolgozó vagy.

#3 FALEVÉL

Szabad szellemű, nyitott személy vagy, aki nem ijed meg a váratlan vagy bizonytalan helyzetektől. Hiszel benne, hogy minden problémára van megoldás és ez a hozzáállás mindig segít is megtalálni azt. Közvetlen vagy másokkal, ezért cseppet sem esik nehezedre barátokat szerezni.

Jó alkalmazkodó képességgel áldott meg a sors. Egyvalamit nem állhatsz, amikor számodra felesleges, felszínes dolgokkal kell időt töltened. Irigylésre méltó természeted miatt sikeres vagy nem csak a kapcsolataidban, de a munkádban is.

#4 FALEVÉL

Remek kommunikációs képességekkel rendelkezel, amelynek minden kapcsolatodban jó hasznát veszed. Soha nem léped át az illem alkotta határvonalakat, mindig képes vagy diplomatikusan megnyilvánulni. Emellett az őszinteséget is tudod gyakorolni.

Szívesen segítesz másokon, még akkor is, ha nem kérnek meg rá. Szereted a letisztult dolgokat, nem bonyolítod túl az életedet. Ha valamilyen akadályba ütközöl, képes vagy megőrizni a hidegvéredet. Sokak szemében igazi példakép vagy.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...