Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy almát, eláruljuk hogy alakul a jövőd! Készen állsz?

Válassz egy almát, eláruljuk hogy alakul a jövőd! Készen állsz?

Hirdetés

Az alábbi képen öt almát látsz! Nem kell mást tenned, csupán annyit, hogy kiválasztod azt, amelyik számodra a legszimpatikusabb. Ezután olvasd el az elemzést, és megtudhatod, hogy mit tartogat számodra a jövő!

1.Sárga alma

Élvezd az örömteli pillanatokat, ne foglalkozz a nehézségekkel, próbáld legalább egy kis időre félretenni az aggodalmaid. Csak egy napig próbáld ki, és látni fogod, hogy milyen jó is az élet szorongások nélkül. Rajtad múlik, senki sem kényszerít arra, hogy rosszul érezd magad! Hamarosan pozitív változások lesznek az életedben mind a karrieredben, mind pedig a magánéletedben.

Hirdetés

2.Rubin alma

Lételemed az álmodozás. Ha ezt az almát választottad, akkor azt jelenti, hogy már nem kell sokat várnod arra, hogy álmaid valóra váljanak. A szerencse a te oldaladra áll, de meg kell tenned a cél érdekében minden tőled telhetőt.

3.Piros alma

Ne félj kockáztatni! Most igen merész dolgok történhetnek az életedben, de tudd, hogy minden változás a javadat szolgálja. Fogadd el az új munkaajánlatot, de maradj egy kicsit óvatos.

4.Zöld alma

Itt az ideje a változásnak, fogadd be az életedbe a pozitív dolgokat. Légy türelmesebb, ne akarj mindent rögtön, azonnal. Az Univerzum mindent pontosan akkor fog megadni számodra, amikor szükséged lesz rá!

5.Arany alma

Ne aggódj! Élvezd a jelen pillanatot, és tanuld meg, hogy semmit sem birtokolhatsz. Ne gondolj semmi rosszra, hamarosan rendeződni fognak a dolgaid!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés