Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz 5 tarot kártyát – és nézd meg milyen személyes üzenetet tartogat...

Válassz 5 tarot kártyát – és nézd meg milyen személyes üzenetet tartogat CSAK NEKED!

Hirdetés

Az élet zajlik és néha fogalmunk sincs róla, hogy mi történik valójában és miért tapasztaljuk meg az adott dolgokat, amelyeken keresztülmegyünk. Ez az öt választott tarot kártya segít az utadon való haladásban.

 

Hirdetés

Válassz közülük ötöt. Minden szám egy adott pozíciónak és energiának felel meg.

1. kártya: Aktuális hatások

Botok Négyes

Ne hagyja, hogy korlátozó hatások miatt alábecsüld az egyszerű sikerek örömét. Egy jó befejezés és egy friss indítás szimbóluma ez a kártya. A jelenléte örvendetes egy új kapcsolat, egy új életszakasz, egy új elkötelezettség kezdeténél, különösen azoknál, akik lakóhelyet váltanak.

Főbb értelmezések: ünneplés és boldogság, befejezés, harmónia, új kezdetek, öröm

2. kártya: Akadályok

Kardok Hatos

Ez a kártya rámutat a közvetlenül előttünk álló akadályok természetére. Szellemi összpontosításoddal elérheted, hogy túljuss jelenlegi gondjaidon és jobb idők felé vedd az irányt. Fontos, hogy szembesülj a problémáiddal és átgondold őket. Jó hír, hogy a nehezén már túlvagy.

Főbb értelmezések: Utazás, Szebb jövő, Menekülés, A kihívásokon való túljutás, Utazás

3. kártya: Múltbéli alapok

Ötágú csillag Hatos

Nemrég történt friss hatásokból emelkedik fel jelenlegi helyzeted. A sikered kulcsa a nagylelkűséged. A jóléted másokba való befektetésből származik. Lehet az pénzügyi vagy lelki befektetés is, mint egy tanács vagy támogatás egy közeli ember számára.


Főbb értelmezések: Elosztás, Adomány, Kedvesség, Jólét, Szolvencia

4. kártya: Korábbi események

A Pápa

Egy közelmúltban történt hatást vagy eseményt jelenít meg, amely hamarosan véget ér. A kártya jelenthet tanítást, útmutatást, ugyanakkor arra is utalhat, hogyan közelítesz meg bizonyos erkölcsi, vallási és társadalmi kérdéseket.

Főbb értelmezések: Jóváhagyás, Megfelelőség, Engedélyezés, Jó tanácsok, Házasság vagy Unió

5. kártya: Célok és végzet

A Remete

A kívánt célokra utal és feltárja a legnagyobb eredményt, amit a jelenlegi helyzetben el lehet érni. Szükséged van a belső elmélkedés időszakra, távol a jelenlegi helyzeted elvárásaitól. Ez az elvonulás lehet fizikai is vagy csak lelki. Ez vezet majd el téged a megoldáshoz.

Főbb értelmezések: Elválás, Útmutatás, Magány, Introspekció, Gondolkodás és elmélkedés

6. kártya: Jövő

A Főpap

Az új hatásokra utal, amelyek hamarosan beköszöntenek az életedbe. A Főpappal való azonosulás azt sugallja, hogy benned lakozik a jó megítélésére való képesség erős intuíció formájában. Bízz a szíved bölcsességében a megfelelő változás érdekében.

Főbb értelmezések: Női hatások, Éleslátás, Rejtély, Megértés, Bölcsesség

7. kártya: A kutató

Kelyhek Kilences

Ez a kártya feltárja negatív érzéseidet, és további információkat nyújt arról, hogy milyen érzések kavarognak benned a jelenlegi helyzetedben. Ez a kártya egy nagyon erős pozitív indikátor számodra. Mivel semmi sem állandó az életben, számíthatsz rá, hogy hamarosan igazán boldog leszel.

Főbb értelmezések: Teljes, Kiteljesedett, Nagylelkű, Elégedett, Öröm

8. kártya: Barátok és család

A Császár

Ez a kártya a másokra gyakorolt befolyásod jele és a környezeted rád tett befolyása is. Arról árulkodik, hogy hogyan illeszkednek az emberek az életed különböző területeibe. Pozitív hatásai azt sugallják, hogy előrelépés, előreléptetés következik be az életedben. Bármi is legyen a változás hajtóereje, azt jelzi, hogy megszáll egy nem mindennapi belső erő, amely vezetésre késztet majd.

Főbb értelmezések: Hatalom, Atya figura, Férfi befolyás, Racionális, Stabil

9. kártya: Remények, félelmek és ötletek

A Csillag

A Csillag jelenléte a halál és a megújulás időszakát jelenti. Ez a megújulás lehet szellemi, fizikai vagy mindkettő. Ez különösen pozitív jel, ha te vagy valaki, aki közel áll hozzád, betegségből vagy sérülésből épül fel éppen. Ez a fény a sötétben, megvilágítja a jövődet és a múltadat.

Főbb értelmezések: Nyugodt és derűs, Sors, Remény, Lehetőség, Megújulás

10. kártya: A végeredmény

Kelyhek Hetes

Ez a kártya erősen szól a belső önmagadhoz. Megpróbál elmondani valamit a tudattalanod vagy a képzeleted birodalmáról. Egy mély zavarodottságról vagy a motivációid tudatos elméd általi megértésének hiányáról árulkodik. Itt az ideje, hogy alaposan megvizsgáld a saját motivációidat és átgondold a céljaidat.

Főbb értelmezések: Zavartság, Álmok és ambíciók, Spekuláció, Döntés, Kísértés

tudasfaja.com

Hirdetés