Kezdőlap AKTUÁLIS Üzent az Omega Gáspár Lacinak – Így reagált a gyászoló együttes a...

Üzent az Omega Gáspár Lacinak – Így reagált a gyászoló együttes a mentor hatalmas bakijára

Hirdetés

Hétvége óta az a hír pörög az összes közösségi oldalon, hogy az X-Faktor elődöntőjén Kóbor János megemlékezése miatt előadott Omega slágernek Gáspár Laci elrontotta a szövegét.

 

Hirdetés

Sebestyén Balázsék a rádiós műsorukban kivesézték a történteket, miszerint Laci “gyöngyhajú lány” helyett “zöldhajú lányt” énekelt, mert annyira izgult az előadás közben. Felvetődik a kérdés, hogy egy ilyen helyzetben el lehet-e ítélni azt a személyt, aki a versenyzőknek nem nagyon enged rontást egy élő showban, ő mégis belebakizik az egyik legnagyobb sláger szövegébe profi előadóművészként.

Hamar kiderült, hogy a zenésznek bármennyire van jó hangja, és bármennyit is tett már le az asztalra, az emberek egyből szétszedték a tévesztés miatt. A legtöbben a sikert és a pénzt hozzák fel ellene, valamint, hogy ennyi év színpadi jelenlét után már méltatlan hibáznia. Olyan, mintha szinte azt várták volna, hogy mikor bukik végre el. Balázsék az adás folyamán felhívták Lacit, mert a saját szájából akarták hallani a véleményét és érzéseit a bakizással kapcsolatban.“Nagyon összezuhantam utána, én már ott tudtam azért, hogy akkorát hibáztam. Konkrétan nem is bírtam volna másról beszélni. Nekem ott kellett egy óra, mire picit összeszedtem magam, hogy tudjam tovább folytatni.” – kezdte Laci letörten.

“Nem tudom, hogy mi miatt lehetett ez, 17 év alatt velem még ilyen nem történt amúgy. És énekeltem is ezt a dalt már, tudtam a szöveget, álmomból felébresztenének is tudnám egyből.”

– jegyezte meg, majd hozzátette: ő nem szokta mutatni a gyengeségeit, hanem mindig csak az erősségeit. Pont emiatt lehet szerinte az, hogy így kivannak rá akadva az emberek.“Ez a dal nekem egy ilyen 3 hanggal feljebb van, amikor énekeltem és feldolgoztam ezt, 3 hanggal feljebb volt körülbelül, és pont azért tettem lejjebb, mert annyira izgultam, hogy nem akarom máshogy énekelni. Annyira bennem volt a tisztelet, hogy ugyanabban a hangnemben énekeljem, ne rakjak bele semmilyen frazírt, semmilyen hajlítást.” – mondta el az énekes azzal kapcsolatban, hogy mennyire vissza akarta fogni magát a dal hitelessége végett. Ezután kiemelte:Annyira koncentráltam, hogy kihagyott egy picit az agyam. Olyan volt, mintha kívülről néztem volna magam. El sem hittem, hogy ez megtörtént.

– vallotta be Laci.

Bár reménykedett benne, hogy nem kap majd sok sarazást emiatt, állítása szerint már akkor tudta, hogy neki lőttek és belátta: “Az az igazság, hogy megérdemlem. Ezért én vagyok a hibás, ezt én csináltam, én rontottam, nem lehet mást hibáztatni ezért.”Kitért arra is, miszerint ha egy versenyző hibázik az X-Faktorban, akkor elküldik. Ezt megcáfolva azt mondta, nem jelent automatikus kiesést a rontás, hiszen a USNK sem teljesített mindig tökéletesen, mégis megnyerték a műsort.

A baki híre egyébként eljutott az Omegához is, akik meg is keresték emiatt Lacit. “Az Omega menedzsere is felhívott, és mondta, hogy Laci, mi ezen nevettünk, és köszönik, megható volt. Olyan aranyos volt, tényleg, jó fejek voltak. Üzenték, hogy semmi gond. “ – mondta Balázsék műsorában az énekes.

@mark.hoovertíz perc múlva a műsorvezető szerint ez tökéletes volt / nem a hiba, hanem a képmutatás a baj #gasparlaci #ződhajulany #omega #xfaktor #gyöngyhajulány #gyongyhajulany♬ eredeti hang – mark.hoover

Hirdetés