Kezdőlap OTTHON KREATÍV Úszószivacsot húzott a csapra. Ha megtudod miért, elakad majd a lélegzeted! (videó)

Úszószivacsot húzott a csapra. Ha megtudod miért, elakad majd a lélegzeted! (videó)

Hirdetés

Steve Hartman nevéhez köthető az úgynevezett úszórúd feltalálása. Eleinte senkit nem érdekelt ez a hosszú, hajlékony eszköz, de később a Canadian Tire nevű kiskereskedés fantáziát látott a rúdban, és azóta meghódította a világot ez az úszást elősegítő hasznos találmány.

A következőkben a CrazyRussianHacker fog pár ötletes felhasználási módot bemutatni, ahol a főszereplő nem más, mint az úszórúd.

Hirdetés
 1. Sokszor előfordul, hogy a kagylóból nem tudjuk a vödröt megtölteni vízzel, de sebaj, a rúd egyik végét húzzuk rá a csapra, és kész is a slag.
 2. Nem záródik be egy ajtó, ha a felső felére egy rövid kis úszórudat erősítünk.
 3. A férfiak álma, ha a horgász pálcáik szép rendben sorakoznak egymás után. Nos, az úszórúd ebben is segít, csak egy kis bemetszést kell ejteni, amibe beleszoríthatjuk a botokat.
 4. A gyerekek kisebb méretű medencéjét érdemes körülburkolni ezzel az eszközzel. Csak vágjuk el az egyik részen, majd tekerjük körbe a medence szélét, és rögzítsük. Ezzel elkerülhetjük a baleseteket.
 5. Burkoljuk be a kemény tárgyakat, amelyekbe gyakran bele szoktunk rúgni. Ezzel sok fájdalomtól kíméljük meg magunkat.
 6. Előzzük meg a vágási sérüléseket, és burkoljuk be a nem használatos fűrészeket, éles tárgyakat, mert így senkinek nem eshet baja, főként ezáltal gyerekek biztonságát tartjuk szem előtt.
 7. Praktikusabbá tehetjük a vállfákat, burkoljuk be a felső szerkezetet. A rajta lévő ruha tartása sokkal jobb lesz. Nem fog csíkot hagyni a vállfa a ruhán.
 8. Ugyanez a módszer érvényes a nadrág akasztóra is, azt is jó, ha úszórúddal vonjuk be.
 9. Ecsettartót is készíthetünk, így a megtisztított ecsetfejek a rúdba állítva könnyedén és rendszerezetten száradhatnak.
 10. A zuhanyfülke ajtajának éles szegélyét is jó ha bevonjuk az úszórúddal, így senki sem fogja beütni a lábát.
 11. A hölgyek nagyon fognak örvendeni, ha csizmáik nem tűrődnek meg. Csak helyezzük bele a rudat, és kész is.
 12. Cicáknak, kutyusoknak kényelmes fekhelyet készíthetünk. Csak egy régi pulóverbe húzzuk bele a rudat, tömjük ki még puha rongyokkal, majd hajlítsuk össze, és kész is a fészek.
 13. A medence partihoz elengedhetetlen úszó tálcát is készíthetünk. Egy kötél segítségével erősítsük a rudakat egy műanyag doboz szélére, és el is készült.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés