Kezdőlap OTTHON KREATÍV Unta már az egyhangú udvart az asszony, ezért ásott egy gödröt és...

Unta már az egyhangú udvart az asszony, ezért ásott egy gödröt és fóliát tett rá. Nézd meg hogy lett meseszép a kertje! (videó)

Hirdetés

Ez az asszony már hosszú hetek óta észrevette, hogy valami hiányzik a kertjébe, de nem tudott rájönni, hogy mi lehet az.

 

Hirdetés

Próbálkozott már mindenféle módszerrel, virágok beültetésével, de még mindig úgy érezte, ha kiült a kertbe, hogy valami még mindig nincs a helyén.

Egy nap azonban arra gondolt, hogy mi lenne, ha ásna egy mélyebb gödröt, kibélelni fóliával és azt feltöltené vízzel. Nem is gondolkodott túl sokat a dolgot, azonnal neki is látott terve megvalósításához!

A célja álmai kerti tavának megalkotása volt.

Lássuk hogyan!

Helyezzünk egy kötelet a földre, olyan alakban, amilyen formájú tavacskát szeretnénk. Ássuk körbe, és tegyünk bele egy vastag fekete fóliát, úgy, hogy egészen felérjen a tó széléig.
Építész figyelmeztet – Hatalmas hibát követnek el sokan, mégsem tud róla senki!
A fóliát körben nyomtassuk le egy pár díszkővel, majd töltsük fel vízzel a tavat, és helyezzünk bele egy készen kapható mini szökőkutat. Ennek a lényege egy olyan búvárpumpa, melynek az egyik vége a tóban, a másik pedig a tavat díszítő békában van elhelyezve.

Ugye milyen aranyos az vizet köpő béka a szélén? Tegyünk ki két széket a tó partjára, és élvezzük a víz csobogását.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés