Kezdőlap AKTUÁLIS Újra együtt? – Megszólalt egy ismerős LL Junior és Körtvélyessy Kinga kapcsolatáról

Újra együtt? – Megszólalt egy ismerős LL Junior és Körtvélyessy Kinga kapcsolatáról

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere sok hónapon át hírében volt, mivel a sztárpárnek számos vitás kérdésben kellett megegyezniük.

 

A hosszas pereskedés és ellentétek után azonban végre október elején hivatalosan is elváltak. Azonban úgy tűnik, hogy az események nem záródnak le a válásukkal, és váratlan fordulat állt be a kapcsolatukban.

A Bors információi szerint L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga között újra közeledés történik. A pereskedések és veszekedések helyett most újraindult a kommunikáció és az együtt töltött idő. Az egykori házasok kértek egy soron kívüli időpontot a bíróságtól, és egy előre megírt szerződéssel tértak vissza a tárgyalóterembe, amely hivatalossá tette válásukat.Az érdekes fordulat azonban az, hogy a bírósági ügy után L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga újra közel kerültek egymáshoz. A Bors értesülése szerint a tárgyalóteremből közvetlenül randizni mentek, és ezek a találkák egyre sűrűbben fordulnak elő. A válásuk után a kapcsolatuk ismét fesztelen lett, hasonlóan az ismerkedésük kezdeti szakaszához.

Az ismerősök szerint a rapper és volt felesége egyre többször találkoznak, és közös programokat szerveznek a kislányukkal. Azonban mindketten határozottan tagadják, hogy újra egy pár lennének, és továbbra is külön élik az életüket.Ezek a változások mindenképpen meglepőek, és csak az idő mutathatja meg, milyen irányba halad tovább a két sztárszülő kapcsolata. Az viszont biztos, hogy a közeljövőben is figyelni fogják őket a rajongók és a sajtó.

loading...