Kezdőlap OTTHON KREATÍV Új házat vettek, majd a gyerek szobában ezt találták a szekrény mögött...

Új házat vettek, majd a gyerek szobában ezt találták a szekrény mögött – Ha meglátod mi volt benne, nem hiszel a szemednek!

Néhány évvel ezelőtt Sarah, Steve és az akkor 2 éves fiuk új otthonba költözött Kaliforniában. Sarah rengeteg képet készített a házról, mielőtt megvásárolták volna. Azonban hiányzott neki egy hely, ami a fia kuckója lehetne. Ám a gyerekszoba belsejében talált egy kis ajtót, amelyet azonnal fel kellett tárnia…

 

Amikor Sarah és Steve megvásárolták az új házukat, hamarosan észrevettek egy kis ajtót a kétéves fiuk szobájában. Természetesen a szülők kíváncsiak voltak mi lehet ajtó mögött. Így kinyitották, és kellemetlen felfedezést tettek.

A padlót régi linóleum borította, régi faburkolat a falon és kilógó szigetelés. Ki tudja pontosan mi történt itt?

A szoba furcsa alakjának és méretének köszönhetően Sarah és Steve rájöttek, hogy nehéz lenne átalakítani a szobát új otthonuk funkcionális részévé. Így hát a fia komódját az ajtó elé tették, és soha nem mesélték neki a titkos helyről.

Aztán egy év után végül úgy döntöttek, hogy ideje  kezdeni valamit a kis rejtekkel. Ahelyett, hogy a falat lebontották volna, így növelve a teret, eltervezték, hogy “titkos hely”-et varázsolnak belőle, a fiuk 4. születésnapja előtt.

A szobán titokban dolgoztak, miközben a fiuk az óvodában volt.

Steve felújította a helyiséget, lefestette a falakat, fapadlót tett le és rögzítette a szigetelést. Sarah pedig berendezte.

A fiuk születésnapján olyan nyomra vezető jeleket adtak neki, amelyek a titkos szobához vezették. Természetesen a fiukat nagyon meglepte és izgatottan vette birtokba szobáját. Melyik gyerek ne szeretne ezen a titkos helyen lógni?

Kérlek oszd meg ezt a csodás projektet másokkal is.

loading...