Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ez a férfi az udvari szárítóról szedte össze a ruháit, majd a...

Ez a férfi az udvari szárítóról szedte össze a ruháit, majd a vállára tette őket. Ám ekkor váratlanul óriási fájdalom árasztotta el az egész testét!

Sunil Dade a kiteregetett ruháit szedte be a kertből, és egy pulóvert dobott fel a vállára, amikor váratlanul óriási fájdalom árasztotta el az egész testét, ami a nyakából sugárzott ki.

A 33 éves vízvezeték szerelő, aki Nyugat-Londonban lakik, azt mondta, egymilliószor rosszabb volt, mint egy darázscsípés. Azt mesélte, hogy jobban fájt, mint amikor korábban egy baleset során eltörte két csigolyáját. 

„Olyan érzés volt, mintha belém csapott volna a villám. A kezeim és a lábaim irányíthatatlanul reszketni kezdtek. A fájdalomtól üvöltve rohantam be a házba, és kiabáltam az öcsémnek, Sandeep-nek, hogy segítsen.” – mesélte a férfi.

 

Sunil Dade a kiteregetett ruháit szedte be aa kertből, és egy pulóvert dobott fel a vállára, amikor váratlanul óriási fájdalom árasztotta el az egész testét, ami a nyakából sugárzott ki. A 33 éves vízvezeték szerelő, aki Nyugat-Londonban lakik, azt mondta, egymilliószor rosszabb volt, mint egy darázscsípés. Azt mesélte, hogy jobban fájt, mint amikor korábban egy baleset során eltörte két csigolyáját.

„Olyan érzés volt, mintha belém csapott volna a villám. A kezeim és a lábaim irányíthatatlanul reszketni kezdtek. A fájdalomtól üvöltve rohantam be a házba, és kiabáltam az öcsémnek, Sandeep-nek, hogy segítsen.” – mesélte a férfi.

A meleg és nedves nyár a szakértők szerint sajnos ugrásszerűen megnövelte a hamis özvegy popluáció méretét Nagy-Britanniában. Ez a pók a Nagy-Britanniában fellelhető pókfajok legmérgesebbike. Általában nagyjából 2-3 cm-esre nő meg, és sötétbarna színű, a potrohán szürkés foltokkal. Könnyen fel lehet még ismerni a gömbölyű, duzzadt potroháról is.


Több feljegyzés is van arról, hogy kifejlett nőstények embereket csíptek meg, de ettől függetlenül általában elmondható, hogy nem agresszívak, és főként akkor támadnak, ha fenyegetve érzik magukat. Ritán támadnak csak emberre és idáig nincs feljegyzett halálos kimenetelű támadás ettől a pókfajtól Nagy-Britanniában.

A csípésnek sokféle tünete lehet, de általában jellemző a duzzadt bőrfelület, és a zsibbadt érzés a csípés környékén. Súlyosabb esetekben mellkasi fájdalom és égető érzés is jelentkezhet a szervezetbe került méreg mennyiségétől függően. Ha valaki ilyet tapasztal, vagy csak nem tudja, milyen pók csípte meg, azonnal érdemes orvoshoz fordulni.

Forrás: www.hungliaonline.com

loading...