Kezdőlap EZOTÉRIA Túl érzékeny ember vagy te is? Íme 10 olyan dolog, amit ha...

Túl érzékeny ember vagy te is? Íme 10 olyan dolog, amit ha nem teszel meg, soha nem leszel boldog!

Hirdetés

A túlérzékeny emberek egy kicsit másképp dolgozzák fel az információkat, sokkal mélyebben érintik őket a világ történései. Sokszor nem értik meg őket embertársaik, éppen ezért kissé kirekesztve érzik magukat. Olyan dolgokon érzékenyülnek el, amely másoknak számára még a normális kategóriába tartozik.

Nehezen tudják elviselni a hétköznapi élet rohanó ritmusát, a város zajait, a kapkodás, rohanást, a felszínes kapcsolatokat.

Hirdetés

Most összeszedtünk 10 olyan dolgot, amelytől a túlérzékeny emberek boldogak lesznek.

1.Lelassított életritmus

Lassabban tudnak haladni a világ dolgaival, a rohanás feszültté teszi őket. Éppen ezért szükségük van arra, hogy le tudjanak lassítani, ne kelljen egyszerre több dologra koncentráljanak.

2.Nyugalom egy fárasztó nap után

Szükségük van arra, hogy nyugodtan el tudjanak tölteni egy kis időt egy fárasztó nap után. Nagyon fontos számukra a pihenés.

3.Csendes hely a regenerálódásra

Kell egy olyan hely számukra, ahol “megállíthatják” az időt, és nyugodtan feldolgozhatják az eseményeket.

4.Ki kell adják az érzéseiket

A túlérzékeny emberekben gyakran felgyűlnek a feszültségek, és ezeket leginkább sírás formájában engedik ki magukból. Ők nagy erősen élik át a pozitív, és a negatív érzéseket is.

5.Időre van szükségük, hogy felkészüljenek a változásokra

A változásokat nehezen viselik, ezért hagyni kell őket, hogy a saját tempójukban, és a saját módszereikkel fel tudjanak készülni. Hihetetlenül feszültek tudnak lenni egy változás előtt.

6.A kapcsolatok fontossága

Fontos számukra, hogy legyenek megértő barátaik, akikkel szoros kapcsolatban állnak. Nehezen kötnek barátságokat, de, ha valakit közel engednek magukhoz, ahhoz nagyon ragaszkodnak.

7.Gyengéd módszer a konfliktusok megoldására

Nem szeretik a konfliktusokat, eleve kerülik a nézeteltéréseket, de, ha mégis valakivel vitába keverednének, akkor a gyengéd, kompromisszumos megoldásokat részesítik előnyben.

8.Alvás

Fontos számunkra, hogy ki tudják aludni magukat, ha nem, akkor nyűgösek, fáradtak, és kibírhatatlanok lesznek. Az alvás segíti őket az érzelmeik kezelésében.

9.Kreativitás

A túlérzékeny emberek nagyon kreatívak, szükségük van a kiteljesedéshez arra, hogy valamit létrehozzanak, alkossanak.

10. Szerető és megértő partner

Egy olyan személyre van szükségük, aki megértő velük szemben, segítőkész, és védelmező. Aki elfogadja a túlérzékenységüket, és értékeli a pozitív tulajdonságaikat is.

tudasfaja.com

Hirdetés