Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Tudták, hogy beteg lesz a baba, mégis megtartották. 2 évvel később az...

Tudták, hogy beteg lesz a baba, mégis megtartották. 2 évvel később az orvosok nem hittek a szemüknek!

Nagyon nehéz pillanatok előtt állnak a szülők, ha a várandósság ideje alatt kiderül, hogy valami nincs rendben a magzattal. Sara Hellert és Chris Eidamot az egyik ultrahangvizsgálat után figyelmeztették, hogy fejlődési rendellenességet észleltek a magzatnál.

Az orvos tudta, hogy ez a probléma igen súlyos kihatással lehet a gyerek egész életére, ezért kérte a szülőket, hogy fontolják meg jól a dolgot. Azonban ők nagyon szerették volna ezt a gyereket, így meg is született a kis Brody.

“Nekünk csak egy dolog a fontos az, hogy a fiúnk lélegezzen, és, akkor minden rendben lesz”-mondták a szülők, és úgy döntöttek, hogy semmiképp nem szakítják meg a terhességet.A gyerek kétoldali ajakhasadással, és kromoszóma-rendellenességgel született, éppen ezért már ránézésre más volt, mint egy átlagos gyerek.

A szülők imádták a kis Brody-t, számukra tökéletes volt, ezért úgy döntöttek, hogy megosztják a Facebookon is az örömüket. Sokan együtt örültek velük, de volt, aki bizony a negatív véleményének is hangot adott.

Sara ilyenkor kissé elszomorodott, de, amikor ránézett az életvidám gyerekre, akkor újra visszaszállt belé a remény. Brody sokkal több figyelmet igényelt, mint egy átlagos hétköznapi gyerek, ugyanis a szájrendellenessége miatt nem tudott rendesen enni, inni, kacagni, de sokszor még lélegezni sem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Post church pic because we are so happy that Stephanie and Trevor were baptized this morning. ❤️🙏⛪️

S A R A + B R O D Y (@saheller) által megosztott bejegyzés,

A negatív tapasztalatokon túl azonban pozitív visszajelzéseket is kaptak, ezek pedig még jobban megerősítették bennük a hitet, hogy igenis érdemes csinálni.

Egyszer egy étterembe mentek Brody-val, és fel voltak készülve, hogy egészen biztosan, mint mindig most is fognak negatív reakciókat kapni az emberektől. Vacsora után a pincér odajött az asztalukhoz, és azt mondta, hogy a másik asztalnál valami fontos dolog vár rájuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ladies… get in line.

S A R A + B R O D Y (@saheller) által megosztott bejegyzés,

Sara odament, és nem hitt a szemének: egy fehér papírlap volt az asztalon, és, amikor szétnyitotta, látta, hogy ez bizony ez 1000 dolláros csekk. A következő üzenet állt a csekk mellett: “a gyönyörű kisfiúnak”. Chris és Sarah a gyerek plasztikai műtétjére fordította ezt az igen megható ajándékot.

Láthatjuk, hogy a beavatkozások után Brody arca szinte tökéletes már, azonban ahhoz, hogy teljes életet élhessen, még szüksége lesz egy pár műtétre.

tudasfaja.com

loading...