Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS 8 alig ismert trükk, aminek jó hasznát veheted a nyári szállásokon

8 alig ismert trükk, aminek jó hasznát veheted a nyári szállásokon

A nyaralás az év egyik legkedveltebb eseménye, amire nem csak a gyerekek, de a felnőttek is számolják a napokat visszafelé. Elképzeljük, hogy milyen lesz a környék, reméljük, hogy jó lesz az időjárás és bízunk benne, hogy kényelmes szállást választottunk ki, de mindenekfelett alig várjuk, hogy végre pihenhessünk és semmi kötelezettségünk ne legyen.

Van az úgy, hogy nem minden az elvártak szerint alakul például egy szálláson, de mivel nem azért megyünk nyaralni, hogy a napunkat a négy fal között töltsük, ezért az ilyen problémákat érdemes néhány ügyes trükkel áthidalni és nem foglalkozni vele többet a vakáción. Lássuk, hogy mit vethetsz be a saját kényelmed érdekében.

1 – Instant asztal

Ha nincs asztal a szobában, de le akarok ülni enni, akkor nyissátok ki a vasalódeszkát, aminek ráadásul még a magasságát is be tudjátok állítani.

2 – Hová tegyem a fogkefét?

Talán nem bízol a felületek tisztaságában és pohár sincs a fürdőszobában, de a fogkefédet valahová tenni kell. Fogj egy ruhacsipeszt és támaszd ki vele.

3 – Zavaró zaj

Hurrá, nyaralunk! Ilyenkor nem várhatjuk el, hogy a környezet hozzánk fog igazodni, így akár hajnalban is számíthatunk zajongásra. Azonban egy törülközővel könnyen tompíthatunk a zajokon, ha hamarabb el szeretnénk aludni.

4 – Sötétítő összehúzása

Ha nem zár elég jól a sötétítő és zavaróan besüt a nap, akkor vegyél elő egy csipeszes vállfát a ruhaszekrényből. Amúgy egy hajcsat vagy egy ruhacsipesz is tökéletes. (érdemes vinni néhány darab ruhacsipeszt nyaralásra)

5 – Friss levegő

A hőség elviselhetetlen, a légkondi is egész nap megy és a levegő teljesen száraz lett. Helyezz egy benedvesített törülközőt a légkondi elé, hogy párásíts.

6 – Lefolyó dugó

Sok szálláson nem találni lefolyó dugót, de erre is van megoldás. Keress egy érmét, ami nagyjából beleillik a lefolyóba. Ezt tedd bele egy műanyag fólia darabba és helyezd a lefolyóba. Tehetsz rá még érmét, ha úgy gondolod.

 7 – Vasalás helyett

Úgy kivenni a ruhát a bőröndből, hogy teljesen gyűrődésmentes maradt az út során, szinte lehetetlen. Használd ki a zuhany nyújtotta lehetőségeket és gőzöld ki a ruhádat.

8 – Hol töltsek mobilt?

Lehet, hogy nem olyan a dugalj, amire neked szükséged van, de szeretnél telefont tölteni? A legtöbb helyen már olyan TV van a szobában, amin található USB port. Dugd be oda a telefont, miközben áram alatt van a TV.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...