Kezdőlap AKTUÁLIS Tóth Gabi maga jelentette be a csodálatos hírt

Tóth Gabi maga jelentette be a csodálatos hírt

Hirdetés

Tóth Gabi, a népszerű énekesnő, az elmúlt év során számos megpróbáltatáson ment keresztül.

 

Hirdetés

Tavaly nyári válása óta folyamatosan érik a kritikák, új párkapcsolata felvállalása óta pedig még többen támadják őt.

Az énekesnő azonban erős marad és pozitívan áll a kihívások elé, mert tudja, mi az, ami igazán fontos számára.

Megüzente Tóth Gabi

Az énekesnő csütörtök reggel az Instagram-oldalán osztotta meg gondolatait és inspiráló üzenetét követőivel. Posztjában a következőket írta:

“Jó reggelt! Egy kedves ismerősöm bejegyzésével indítottam a napomat, ami sokat adott nekem! Köszönöm Magyar Gábor 🙌Minden reggel azzal kelni, hogy valami hasznosat csinálj. Hogy minden tettednek legyen egy messzire mutató tartalma. Hogy elveszni látszó értékekért harcolj. Hogy fát ültess. Hogy megírj egy benned felzendülő verset. Hogy hasznosíts újra elpazarolt, kihajított, szemétnek ítélt dolgokat. Dalolj a lelkedből. Hogy gondolkodj, és ha valamire jutottál, azzal próbálj segíteni. Hogy dönts: mi IGEN, és mi NEM. Hogy figyeld a világot, megértsd, ha valahol alattomos veszély közelít, és próbáld megelőzni, segíts elhárítani azt. Hogy szeress minden hozzád tartozót. Istent, hazát, családot, fűt, fát, virágot. Hogy szolgálj, hogy szeresd a múltadat, akik előtted küzdöttek, érted éltek, hogy te is másokért élhess. A puszta létezésed kötelez erre. Hogy vagy. Hogy sorsot kaptál. Menned kell az úton. Azon a keskenyen. És hogy ne törjön meg, ha nem értenek. Hogy ne fájjon, ha mellőznek. Ezen szenvedni egyáltalán nem dolgod. Mert élet fakad kezed nyomán. Mindenki után következik valami a világban. És EZ a nem mindegy. Ez az az egy, ami értelmet ad minden reggelnek. Mert amit TE elérsz, amit mások sikernek neveznek, az nem a TE érdemed. Az a szüleid dicsősége. Isten áldja őket éltükben, vagy haló poraikban. A TE eredményed, érdemed mindaz, ami a te tetteidből, életedből következik, ami általad testesül meg a világban. Ahogyan te folytatódsz. Az lesz a te sikered. A mindennapi erőfeszítés, ami értelmet nyerni akkor fog, ha már nem leszel. Amikor már nem ITT leszel. Mert akkor is leszel valahol, és látni fogod, mit hoztál a világra. Mit tettél, és mit nem tettél. Hogy mit alkottál, mit hagytál szótlanul, és mi ellen küzdöttél. Az élet szép. És ETTŐL szép. Jó reggelt kívánok!✨🌿🙌❤️”

Pozitív üzenet a követőknekTóth Gabi posztja ismét bebizonyította, hogy az énekesnő képes pozitívan és lendületesen hozzáállni a világhoz, még a legnagyobb viharok közepette is. Az ő számára az ad erőt, hogy tisztában van azzal, kik és milyen értékek fontosak az életében.

Az ilyen és hasonló üzenetekkel igyekszik inspirálni és bátorítani követőit, hogy mindig a jóra törekedjenek, és soha ne adják fel az értékeikért folytatott küzdelmet.

Hirdetés