Kezdőlap AKTUÁLIS Tömeges gázolás Budapesten – Az emberek közé hajtott egy autós a Hungária...

Tömeges gázolás Budapesten – Az emberek közé hajtott egy autós a Hungária körúton

Hirdetés

Baleset történt Budapesten, a Hungária körúton kedd reggel, miután egy autós a tömegbe hajtott a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében – számolt be a Bors.

 

Hirdetés

Az elsődleges hírek szerint a helyszínre azonnal mentők és rendőrök siettek, szemtanúk szerint több embert gázoltak el, sérültekről azonban eddig nincs információ. A lapnak sikerült a helyszínen megszólaltatni az egyik érintettet.

8 óra 10 perckor történt, jöttünk a metrótól. Ott álltunk a zebránál, vártuk a zöld lámpát, amikor egyszer csak azt vettük észre, hogy egymás hegyén-hátán borulunk. Hátranéztem, és az a fekete autó arról jött, a Hungáriáról és felpattant a padkára. Elkezdtünk felállni és mindenki kérdezte, hogy ki milyen sérülést szenvedett. Aztán már itt volt a rendőrség– mondta Katalin, aki szerint egyedül a sofőrt ültették mentőautóba és ő úgy tudja, az ijedtségen kívül a gyalogosok közül senki nem szenvedett komolyan sérülést, egyedül egy fiú panaszkodott térdfájdalmakra.

Az esettel kapcsolatban kerestük a BRFK sajtószolgálatát és az Országos Mentőszolgálatot is.

Frissítés:

Az Országos Mentőszolgálat lapunkkal annyit közölt, hogy a helyszínre riasztott mentőegység egy fiatal férfit szállított kórházba.

A rendőrség megkeresésünkre a police.hu oldalára kitett közleményt küldte válaszul:A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. március 14-én reggel 8 órakor egy személygépkocsi a Hungária körútról kanyarodott a Kerepesi útra, amikor felhajtott a járdára és elsodort öt gyalogost. A balesetben ketten könnyebben megsérültek; őket a mentők a helyszínen ellátták.

A gépjármű vezetője azt mondta a rendőröknek, hogy rosszul lett, ezért hajtott fel a járdára; a mentők kórházba vitték a 27 éves sofőrt.

Hirdetés