Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Tízmilliószoros nap van! Ma megváltozhat az egész életed! Így vonzd be az...

Tízmilliószoros nap van! Ma megváltozhat az egész életed! Így vonzd be az áldást, a boldogságot és a bőséget!

A tibeti kultúrában “nagy” Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják 10 milliószoros napoknak. Sorrendben az első holdhó 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja.

Az első holdhó, 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja.

Az általánosságban működő energiákat egyesítve, ennek a napnak sokszoros teremtő energiájával, komoly előrelépést tehettek életetek változtatásában. Olyan változásokra van szükség, ami a Ti külső-belső harmónia igényeteket szolgálja. A szívetekre hallgassatok, ne hagyjátok, hogy elmétek felülbírálja vágyaitokat! Most ne közös, családi programban gondolkodjatok, hanem válasszatok olyan elfoglaltságot, ami számotokra nyújt igazi lelki feltöltődést. Higgyetek magatokban és akkor a sors támogató energiáját élvezhetitek.

A tízmilliószoros napokon érdemes minden gondolatunkra ügyelnünk, mert óriási teremtőerővel hatnak vissza. Ajánlatos ilyenkor pozitív gondolatokra koncentrálni, illetve jót kívánni másoknak és a világnak. Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat.

Ha szeretnéd ezen a napon felhasználni az Univerzum hatalmas energiáit, hogy bevonzd a bőséget az életedbe, ide kattintva megtudhatod mit kell megtenned még ma:

Így vonzd be a pénzt a tízmilliószoros napokon

loading...