Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ilyen végzet van megírva számodra a csillagjegyed szerint!

Ilyen végzet van megírva számodra a csillagjegyed szerint!

Amikor az emberek felfedezték az asztrológiát, megpróbálták megfejteni, hogy meddig fognak élni és hogyan fognak meghalni. Természetesen rájöttek, hogy a halált nagyon nehéz megjósolni.

Hogy a csillagjegyünk elárulja-e, hogyan halunk meg? Nem, legalábbis nem pontosan, viszont nagyon jó betekintést ad a gyengeségeinkről és hátrányainkról. Arról, hogy a környezet milyen hatással van ránk, tehát sok szempontot ad ebben a témában. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan befolyásolja a csillagjegyed az elmeneteledet, akkor olvass tovább, és ne hagyd hátra a humorérzékedet sem!

Kos – Véres orgia

A Kosok esetében a halál oka szinte mindig vérrel függ össze. Autóbalesetek, gyilkosságok, fémeszközök vagy egyéb éles eszközök okozta sebek. Továbbá a Kos vad természete az extrém sportokat, a veszélyes élethelyzeteket is vonzza, ezért azt sem zárhatjuk ki a sorból.

Bika – Halál otthon

Ez a csillagjegy, aki szereti otthon tölteni az ideje nagy részét a kandalló körül könyvet olvasva vagy egy jó társasággal leginkább az otthoni balesetekre hajlamos. Különösen a konyha az a hely, ahol a legnagyobb veszély fenyegeti a Bikákat.

Ikrek – Szabadságért meghalni

Ez a csillagjegy szívesen hagy a háta mögött mindent, ami visszatartja őt. Szeret gyorsan száguldozni és imádja a motorokat is. Meggondolatlan magatartása és a tény, hogy általában egyszerre több mindenre is figyel, hajlamossá teszi rá, hogy közlekedési baleseteket szenvedjen. Soha ne kombináld a vezetést mással.

Rák – Bánatba fulladva

A közismert érzelmes csillagjegy. A mély érzésű Rák hajlamos mindent a szívére venni, ami elárasztja az egész testét. Szívproblémák, légzőszervi betegségek vagy emésztőrendszeri fekély fogja elvinni őket.

Oroszlán – Drámai halál

Az Oroszlánok ösztönösen keresik a figyelmet és a csodálatot, de ez akár a halálos csapdájuk is lehet. Bátor akciók vagy olyan helyzetek, amelyek vonzzák a közvélemény figyelmét, befolyásolhatja a szívüket.

Szűz – Elveszni a részletekben

Hajlamos analizálni az élet minden területét. Lelkesen keresi a megoldásokat és túlbecsüli ezirányú képességeit, ezért a részletekbe veszés hatással lesz az emésztő- és idegrendszerére. Megőrzik magában a mérgeket, ami a pusztulását okozza.

Mérleg – Szépség és halál

Keményen dolgoznak azon, hogy megőrizzék magukat fiatalnak és gyönyörűnek. Akár plasztikai műtétek vagy durva diéták is okozhatják a vesztüket. A kiszáradás, a krónikus szorongás és az önpusztító szokások, mint a kábítószer vagy az alkohol is ludasak lehetnek a dologban.

Skorpió – Titokzatos halál

A Skorpiók egész életét titkok övezik. Ez alól a haláluk sem lehet kivétel. Sőt, a haláluk után is képesek fenntartani a titokzatosságukat. A tőlük származó sír utáni levelektől a szeretteiket kirázhatja a hideg.

Nyilas – Halál a túlzott optimizmustól

A Nyilasokat egész életükön végigkíséri a szerencse és az optimizmus. De az élet már csak olyan, hogy egyszer véget kell érnie. A halál oka valamilyen távoli országba tett kirándulás alatti egzotikus betegség vagy közlekedési baleset lesz.

Bak – A bölcsek is meghalnak

Ahogy öregszenek a Bakok, egyre fiatalosabbá válnak. Az ő haláluk nagy hatással lesz a társadalomra, vagy legalábbis arra a körre, ahol tevékenykednek. Vonzzák a hatalmat és a haláluk egy korszak végét jelenti majd. Természetes okkal távoznak az élők sorából.

Vízöntő – Megdöbbentő halál

Bizarr személyiségük sokkoló halált vonz. Minden törekvésük arra irányul, hogy egyediek lehessenek. Ez ugyan érdekessé teszi őket, egyben ez vezet majd el egy veszélyes útjukhoz is. Valamilyen társasági eseményen, akár egy okkult csoportban is életüket veszthetik.

Halak – Menekülés a valóságtól

A Halak életük felét álomvilágban élik. Amikor mégis visszatérnek a valóságba, betegek és depressziósak. Ennek okán segítségért fordulnak a kábítószerekhez és/vagy az alkoholhoz. Minden, ami valamilyen kémiai anyaggal és a rossz hangulattal kapcsolatos, az oka lehet a Halak eltávozásának.

tudasfaja.com

loading...