Kezdőlap AKTUÁLIS Titkos üzenet is van Majka dalában: ön észrevette? Megmutatjuk!

Titkos üzenet is van Majka dalában: ön észrevette? Megmutatjuk!

Lassan már a 2 millió határát súrolja a csütörtökön közzétett, rendkívül rendszerkritikusra sikerült dal, amit Majka és Molnár Tamás keltett életre. A zeneszám a merész szövege ellenére nagyon betalált, napok óta uralja a legfelkapottabb számok toplistáját, azonban ha jobban megnézzük, a videoklip is tartogat némi meglepő üzenetet.

 

Vasárnap délutánra már 1,9 milliót mutat a számláló Majka legújabb klipjénél, aminek merész sorai, mint például a „…nincsen munka, nincsen pénz, de a wellnessek meg fullon”, vagy a „Mocskos végrehajtók, hitelbe bukott lakás / Paraziták, élősködők, akiket támogat a rendszer / Nulla teljesítmény, a mottójuk, hogy vedd el”, belopták magukat a hallgatók szívébe, sokan úgy érzik, a szövegben kihangsúlyozott kijelentések teljesen betaláltak. A Blikk olvasói megszavazták, hogy mely sorokkal értenek egyet leginkább.

A durva állításokat megfogalmazó dalszöveg mellett azonban a videóklipben is elrejtettek az előadók néhány erős utalást. Az igazán szemfülesek észrevehetik, hogy a kisfilm egyik részletében, amikor Majkát egy üvegablak előtt látjuk, a háttérben különböző feliratok jelennek meg.


A rejtett üzenetekben a totális kontrollról, az oktatás egységesítéséről, és rendszerellenes csoportok felszámolásáról is szó esik, de a következő mondatot is az üvegre vésték:

A hatalom a pártunk kezében

 

Forrás:blikk.hu

loading...