Kezdőlap EZOTÉRIA Testbeszéded sok mindent elárul a másokkal való kapcsolatodról! Rád is igazak ezek?

Testbeszéded sok mindent elárul a másokkal való kapcsolatodról! Rád is igazak ezek?

A testbeszéd, mimika, és gesztikuláció által számos személyes tulajdonságot ki lehet olvasni egy illető személy viselkedéséből. Ezek az önkéntelen mozdulatok szavaink, és gondolataink összességéből alakulnak ki.

Kutatások alapján a szakemberek arra a következtetésre jutottak, hogy tudat alatt jobban vonzódunk azokhoz az emberekhez, akiknek hasonló a testbeszédük hozzánk.

Ha egy beszélgetés közben egy bizonyos személy lábbal felénk fordul, és nem oldalra, azt jelenti, hogy vonzódik irántunk, figyel ránk, érdekesnek tart.

Ha beszéd közben megemelkedik a szemöldöke, akkor ez a mozdulat érdeklődést fejez ki. Azt jelenti, hogy illető kíváncsi, nyitott a téma iránt.

Tele szájjal mosolyog, közben látszanak a fogai-ez szintén az érdeklődés jele. A férfiakra jellemző leginkább, hogy főleg egy bizonyos életkor után már nem kacagnak önfeledten, nem mosolyognak igazán szívből. Ha valaki úgy mosolyog, hogy a fogai is kilátszanak közben, akkor ez egy őszinte, és mély érdeklődést jelez.

Nagy mosoly-az igazi mosoly széles, és túlér a száj vonalán. Ha valaki úgy mosolyog, hogy közben megemelkedik a homloka, és a szemei is kikerekednek, azt jelenti, hogy nagyon boldog, és igazán pozitívan áll hozzá a dolgokhoz. Vagy egy számára nagyon kellemes hírt hallott.

Heves légzés-ha egy bizonyos személy láttán nagyon mélyről, gyomrunk tájékáról vesszük a levegőt, akkor azt jelenti, hogy az illető személy nagyon tetszik. Ha így vesszük a levegőt, a hasunkat behúzzuk, és a felsőtestünk kiszélesedik, így karcsúbbnak nézünk ki. Ez a típusú levegővétel legtöbbször nem tudatos.

Ha az illető nagyon közel hajol, amikor beszél, azt jelzi, hogy a kelleténél egy kicsit nagyobb az érdeklődése irányunkban.

Csípőre tett kézzel beszél-ez a férfiasság, a hatalom jele, leginkább arra utal, hogy az illető úgy érzi, hogy ő az erősebb, és befolyásosabb.

tudasfaja.com

loading...