Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Tedd a nyelved alá minden este ezt a keveréket és beindítja a...

Tedd a nyelved alá minden este ezt a keveréket és beindítja a zsírégetést!

Hirdetés

Akiknek fontos a nyári bikiniszezon, azok már javában benne vannak a karcsúsító munkában, hogy a nyári hónapokban, a strandon, a tengerparton magabiztosan napozhassanak.

Ha nem vigyáztunk eléggé, a téli hónapokban bizonyára felszaladt pár fölösleges kiló, amitől most ideje megszabadulni. A következő módszer éppen ebben segít, amitől még energikusabbnak, még egészségesebbnek is fogod érezni magad.

Hirdetés

Nézzük milyen csodaszert kell elkészíteni, hogy gyorsan lemenjen rólunk 5 kiló.

Először is fontos a vízfogyasztás, így minden étkezés előtt 15 perccel meg kell innunk egy pohár vizet, amely szabályozza az étvágyat, kimossa a szervezetben lévő méreganyagokat.

Amire még szükség lesz:

  • 1 kiskanál tengeri sóra
  • 1 kiskanál barna cukorra

Elkészítés:

Egy kis lezárható üvegtálat keverjük össze a hozzávalókat, úgy hogy egy rész tengeri sóhoz hozzáadunk 5 rész cukrot. Zárjuk el az edényt, és a keveréket tároljuk a hűtőben.

Minden este ebből a keverékből tegyünk egy csipetet a nyelvünk alá, majd hagyjuk, hogy felszívódjon, vizet közbe ne igyunk. A cukor és a só együttes hatásának köszönhetően a vércukorszint szabályozódik, csökken a stressz, a nátrium sókristályoknak köszönhetően alvás közben a sejtek működése optimálissá válik, így beindul a fogyás, és a bomba testformára sem kell sokat várni.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...