Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Te mit látsz meg először a képen? A legfontosabb tulajdonságaidat mutatja meg

Te mit látsz meg először a képen? A legfontosabb tulajdonságaidat mutatja meg

Furcsa, de a teszt egyszerűsége ellenére is nagyon pontos leírást kaptunk magunkról.

Egy férfit bajusszal, vagy egy fiatal lány profilját?

Nézzük mit árul el rólad, ha a férfit láttad meg előbb?

Nyugodt, becsületes, hűséges típus vagy. Sokan gondolják úgy, hogy megbízható vagy. Van egy veled született vezetői képességed, kitűnő analizáló személyiségednek köszönhetően, gyorsan átlátod a lehetőségeket, és a helyes úton tudod vezetni az embereket, akik tőled várják a segítséget.

Alaposan és óvatosan tervezd meg lépéseidet ezentúl is, ne engedj az impulzív késztetéseknek. Aprólékos személyiséged miatt kissé maximalista vagy, erősebben, mint gondolnád. Időről-időre engedd el a dolgokat tudatosan és lazíts!

Ez fontos! A szabadság édes íze gyógyítja a testedet, lelkedet. Tartsd észben, bármennyire is hajt a belső tüzed. Ha úgy érzed, hogy most a háttérben kell tartózkodnod, nem szeretnéd vezetni azokat, akik ösztönösen beállnak mögéd, mert érzik az erődet, akkor ennek adj hangot. Nyugodton vállald fel, hogy pihenésre van szükséged. Akkor fel tudod szívni magad az újabb feladataidhoz.

És mit árul el rólad, ha  fiatal lány profilja rajzolódott ki számodra erősebben?

Optimista, pozitív energiát sugárzó ember vagy. Ösztönös kíváncsiságodtól vezérelve, minden érdekel, és szenvedélyesen szereted kipróbálni az új és különböző dolgokat. Van egy tendencia nálad: impulzív döntéseid miatt, néha indulatosabb vagy, mint kellene.

Ha elkezdesz tervezni, nem hirtelen fellángolásból döntesz dolgokban, egy csomó időt és energiát mentesz meg a magad számára. Ráadásul gyorsabban eléred a céljaidat is ezzel. Élvezettel és nagylelkűen segítesz másoknak, boldogságot jelent számodra az önkéntes munka is egy jó ügy vagy rászoruló embe

rek érdekében.

Erős és határozott vagy. Függetlenül attól, hogy mi jön az utadba, képes vagy szilárdan haladni előre. Csak így tovább! Ne add fel! Az ilyen típusú emberek mindig újabb kihívást állítanak maguk elé, de mivel szívesen megosztják másokkal dilemmáikat, olyan megoldásokat találnak, amelyek kevés lehetőséget adnak a kudarcnak. Nem akarnak mindent csak maguk megoldani.

Az emberek körülötted többszörös visszacsatolással mutatják, hogy jó személyiséged van, szeretnek veled együtt lenni, dolgozni, és egyáltalán bármiben is tevékenykedni. Kedves személyiséged vonz másokat.

loading...