Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Te milyen kávét szeretsz? Ezt figyeld miről árulkodik!

Te milyen kávét szeretsz? Ezt figyeld miről árulkodik!

Cappuccino, espresso and latte coffees in transparent cups

Meghívhatlak egy csésze forró kávéra? Tejjel, tej nélkül, cukorral, hogyan szoktad inni? Mondd meg milyen a kedvenc kávéd, és cserében számos pozitív dolgot árulok el személyiségedről.

Eszpresszó

Te egy született vezető vagy, sokat dolgozol. Mindent megteszel annak érdekében, hogy elérd a céljaidat. Tudod, hogyan kell boldognak, és sikeresnek lenni, de azzal is tisztában vagy, hogy ezért sokat kell tenned. A reggeli kávét ki nem hagynád, enélkül nem indulhat egy sikeres nap.

Dupla kávé

Logikus gondolkodású embernek tartanak, nem szeretsz sokat álmodozni, filozofálni, a gyors megoldásokat kedveled. Keményen dolgozol azért, amit el szeretnél érni. Ha pontos, és egyértelmű utasítással látnak el munkáddal kapcsolatosan sokkal hatékonyabb vagy, mintha te kellene kitaláld a megoldást.

Latte

Élvezed a kényelmet, a reggeli kávét már-már rituálisan fogyasztod el, szerinted megérdemled ezt a kis kényeztetést. Alapjában véve nyugodt természetű vagy, nem aggódsz minden kis semmiség miatt.

Cappuccino

Nagyon kifinomult egyéniséggel, és kiváló stílusérzékkel rendelkezel. Igen kreatív vagy, mindig meglátod a dolgok szép, de egyben hasznos oldalát is. A reggeli cappuccino mindig lehetőséget ad arra, hogy átgondold a napod, és kitervelj valami jó ötletet.

Hagyományos kávé

Minimalista életet élsz, nem fontosak számodra a drága ékszerek, és ruhák. Néha erős hangulatváltozásaid vannak, de általában őszinte vagy mindenkivel. A reggeli kávé fontos számodra, hogy átgondold a teendőket, és elkerüld a káoszt.

Jegeskávé

Nagyon magabiztos vagy, igazi főnök alkat vagy. Mindig mindenről elmondod a véleményed, de nem szereted a durvaságot. Mindig kézben tudod tartani az érzéseidet, nem vagy hangulatember. Megbízható személyiség vagy.

Kávé tejjel és cukorral

Megosztott személyiséged van, egyrészt szervezett, és komoly vagy, másrészt pedig szeretsz lustálkodni, és halogatni. Minden nap megtalálod a tökéletes egyensúlyt a kreatív, és logikus gondolkodás között.

loading...