Kezdőlap AKTUÁLIS Te melyiket választanád, hogy eljuss a célodhoz? -nézd meg mit jelent a...

Te melyiket választanád, hogy eljuss a célodhoz? -nézd meg mit jelent a válaszod!

Életünkben sokszor állunk válaszút előtt. A saját döntésünktől függ, hogy jobbra, vagy balra megyünk. A végső döntést mi mondjuk ki, ebben senki sem befolyásol. Mérlegelünk, és döntünk.

Az alábbi ábrák közül válassz egy utat, amelyik neked a legszimpatikusabb, majd olvasd el az elemzést. Érdekes dolgokat tudhatsz meg magadról!

1.

Türelmes, és szorgalmas ember vagy. Tudod, hogy az élet nem versenypálya, ha kitartóan, és türelemmel végzed a feladataidat, akkor előbb-utóbb elnyered méltó jutalmad is.

Vannak, akik úgy tartják, hogy túl lassú vagy, de ez csak a látszat, inkább alapos vagy, mint lassú. Mindig hallgatsz a belső megérzéseire, soha nem hibáztatsz másokat, ha balul sül el valami. Nem szoktál rossz döntéseket hozni.

2.

Az életed tele van izgalmakkal, nincs időd unatkozni. Szereted a kockázatos kalandokat, ezek szórakoztatnak, és töltenek fel téged.

Fontos helye van az érzelmeknek az életedben. Optimista, és pozitív ember vagy, ha hibázol, gyorsan talpra állsz.

3.

Bátor és határozott vagy. Mindig könnyedén megbirkózol a problémákkal, amelyekkel szembe kell nézned. Tudod, hogy a megpróbáltatások az életben erősebbé, és bölcsebbé tesznek.

Nem aggódsz fölöslegesen, ahogy telik az idő, egyre lazábban veszed az akadályokat. Az élet megtanít arra, hogy egyre jobb döntéseket hozzál.

 

loading...