Kezdőlap EZOTÉRIA Te hol nyomod meg a fogkrémes tubust? Vigyázz,mert válaszodból felfedjük legmélyebb titkod!

Te hol nyomod meg a fogkrémes tubust? Vigyázz,mert válaszodból felfedjük legmélyebb titkod!

Hirdetés

Egy érdekes tesztet hoztunk most neked. Csupán annyit kell tenned, hogy a képen látható ábra alapján válassz egy betűt. Mondd meg, hogy hol szoktad megnyomni a fogkrémes tubust.

Válassz egy betűt, és érdekes dolgot tudhatsz meg önmagadról.

Hirdetés

A.Kedves jellem

Kissé félénknek tűnhetsz, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdekelnek mások. Alapjában véve nagyon vidám vagy, szeretsz együtt lenni a barátaiddal, sokat nevettek együtt. Hűséges, gondoskodó, mély érzésű ember vagy. Sokan szeretnek, és kikérik tanácsodat.

B.Szeretetteljes jellem

Kissé befele forduló vagy, pedig sokan szeretnének a társaságodban lenni. Őszinte, és nagylelkű vagy. Logikus gondolkodásod segítségedre lehet, ha konfliktushelyzetbe kerülsz. Hiszel a szeretet mindenek feletti hatalmában. Tudod, hogy a gyűlölet, és az irigység tönkreteszi a világot.

C.Nem tudsz ellenállni a kísértéseknek

Nagyon nehezen tudsz ellenállni azoknak a dolgoknak, ami tilos, midig ki szeretnéd próbálni azt, amit más nem mer megtenni. Meg kell tanuld, hogy hogyan különböztetheted meg az egyszeri örömöket attól, amit valójában szeretnél. Találd meg önmagad. Érdemes lenne néha kikérd mások véleményét.

D.Proaktív jellem

Legjellemzőbb tulajdonságod a kedvesség, erő, és a gondoskodás. Gyakran segítesz másokon. Az életedben bármi történjen is talpon maradsz, hiszen a pozitív gondolkodásod mindig segítségedre van. Nehéz kikerülnöd a problémákat, de légy kitartó, és ne add fel.

E.Hűséges jellem

A barátaid, és családtagjaid mindig számíthatnak rád. Hűségesen kiállsz mellettük, bármi történjen is. Kissé nehezen bocsátasz meg, de nem tudod örökre tartani a haragot. Nem szeretsz kritizálni, mert tudatában vagy annak, hogy mindenkinek megvan a saját problémája. Kíváncsi ember vagy, mindig a szépséget keresed mindenben, próbálsz nem foglalkozni az élet negatív oldalával.

Hirdetés