Kezdőlap EZOTÉRIA Te hogy fogod a kávéscsészét? Olyan érdekes tényekről árulkodik, amibe te is...

Te hogy fogod a kávéscsészét? Olyan érdekes tényekről árulkodik, amibe te is belepirulsz!

Nem is kell sokat gondolkoznod a kérdésen, egyszerűen csak fog meg a csészéd. Az ösztönös cselekedet mindig a legmélyebb valónkat mutatja. Abból, hogy hogyan fogtad meg a kávéscsészét, számtalan belső tulajdonságodra derül fény.

 

Emeld fel a csészét, majd olvasd el magadról az elemzést!

1.Ha ezt választottad, azt jelenti, hogy magabiztos, de kissé nárcisztikus vagy. Mindig nagy tervekkel indulsz, és a legjobbat várod el az élettől. Nagyon jó ízlésed van, és kiváló vezetői képességekkel rendelkezel.

2.Könnyen sebezhető, szelíd, és lelki beállítottságú ember vagy. Néha úgy érzed magad, mint egy támogatásra szoruló kisgyerek. Szereted, ha más vállalja helyetted a felelősséget. Cserébe te adod a szeretetet, és a korlátlan figyelmet.


3.Nyugodt, és racionális ember vagy. Nagyon nehezen veszíted el a türelmed, ezért sokszor acél idegzetűként emlegetnek ismerőseid. Ha valakinek szüksége van segítségre, te az elsők között vagy, akire lehet számítani.

4.Leginkább a nyugodtság a legjellemzőbb rád. Mivel nem túl gyakran aggódsz, a legtöbb ember úgy gondolja, hogy közömbös vagy a dolgok iránt. Számodra fontos a kényelem, és a szórakozás, de szereted az élet kalandos oldalát is.

loading...