Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Tartsd magadnál ezeket a kristályokat és boldog szerelmet hoznak, megerősítik a kapcsolatod!

Tartsd magadnál ezeket a kristályokat és boldog szerelmet hoznak, megerősítik a kapcsolatod!

Boldog párkapcsolatra vágysz, szeretnél egy hűséges, odaadó társat, esetleg egyedülálló vagy, az alábbi kristályokból muszáj beszerezned egy párat. Kiegyensúlyozottá varázsolják a párkapcsolatod, és ha eddig egyedülálló voltál, most biztosan társara fogsz találni!

Természetesen neked is tenned kell annak érdekében, hogy változás álljon be az életedbe, de ezek a kristályok támogatnak a szükséges energiával!

Ha erősebbé szeretnéd varázsolni a meglévő kapcsolatodat, vagy azt szeretnéd, hogy rádtaláljon a nagy Ő, akkor ezeket a kristályokat hord magadnál: morganit, danburit, rodokrozit, mangánkova, rózsakvarc, trifán, mangán kalcit, krizokolla.

Ahhoz, hogy őszinte és kiegyensúlyozott kapcsolatban élhess, előbb önmagaddal kell jóban lenned. El kell fogadnod feltétel nélkül magad, ez a legfontosabb dolog a boldog életben.

Önmagaddal töltöd el a legtöbb időt, ezért fontos, hogy testileg és lelkileg a legnagyobb mértékben meg legyél elégedve magaddal. Ezek a kövek segítenek abban, hogy belső harmóniára találhass: drávit, rodokrozit, ametiszt, rózsakvarc, óceán jáspis, asztrofillit.

Ha boldogabb életre vágysz, és azt szeretnéd, hogy minden vágyad teljesüljön, ezek azok a kristályok, melyek az angyalok figyelmét legjobban felkeltik, és a legtöbb segítséget adják: ametiszt, fehér macskaszem, hermiker gyémánt, prehnit, szelenit, szerafinit.

tudasfaja.com

loading...