Kezdőlap EZOTÉRIA Születési dátumod alapján tudd meg melyik a te kártyalapod és olvasd el...

Születési dátumod alapján tudd meg melyik a te kártyalapod és olvasd el mit üzen számodra!

Az alábbi személyiségelemzés nagyon érdekes, hiszen a kártyalapok alapján igen fontos jellemvonásokat tudhatsz meg magadról, esetleg ismerőseidről. Mindössze annyit kell tenned, hogy a születési dátum alapján megnézed az alábbi táblázatban, hogy melyik kártyalap a sajátod.

Majd elolvasod magadról az elemzést!

A szimbólumok jelentése

 

Piros szív

Érzékeny, ragaszkodó, érzéki, és gondoskodó személy vagy. Szereted az életet, romantikus, és kreatív vagy. Azonban érzelmileg könnyen manipulálható vagy, ezért könnyen válhatsz iriggyé, és a bosszúvágy sem áll távol tőled.

Treff

Kíváncsi vagy, kommunikatív, kreatív, nagyon hiszen abban, hogy, amit eltökélsz azt meg is tudod valósítani. Igen erős az igazságérzeted. Nagyon ki tudnak hozni a sodrodból azok, akik túlbecsülik az igazságot.

Rombusz

Két lábbal a földön állsz, praktikus, logikus gondolkozású személy vagy. A világot a saját normáid alapján ítéled meg. Negatív tulajdonságod, hogy az életet a pénz, és az anyagi értékek szerint értékeled.

Fekete szív

Intelligens, fegyelmezett, és lelkes személyiség vagy. Szereted, ha a kezedben van a hatalom, igazi vezető személyiség vagy. Mivel kissé türelmetlen, és felületes vagy, néha szem elől veszíted a lényeges dolgokat.

A számok jelentése

Ász:

Ambíciós, energikus, motivált, dinamikus és vezető. Független alkat vagy, könnyen nekifogsz egy új projektnek. Néha az arrogáns, és a türelmetlen vagy.

Kettő:

Gondos, együttműködő, receptív és kedves személyiség vagy. Kiegyensúlyozottság, és béke jellemez. Néha bizonytalan vagy, nem szereted a kezdeményezést.

Három:

Kreatív, társaságkedvelő, humoros, és intelligens vagy. Rugalmasan kezeled az életet, állandó mozgásban vagy. Szükséged van arra, hogy valaki ott legyen melletted, és segítsen, jóváhagyja az ötleteidet.

Négy:

Két lábbal állsz a földön, reális, és lelkiismeretes vagy. Erős igényed van a stabilitásra, és a biztonságra. A hirtelen változásoktól hamar kiborulsz.

Öt:

Hajlamos vagy a spirituális gondolkodásra, lelkes, és vidám személyiség vagy. Néha eléggé ellentmondásosnak tűnsz, ugyanis hamar egykedvűvé válsz, és elkezdesz unatkozni.

Hat:

Kiegyensúlyozott vagy, igen fontos számodra a család. Célod, hogy normális, boldog, és gondtalan életet élhess. Hajlamos vagy csak úgy várni, és nem tenni semmit a boldogságodért.

Hét:

Érzékeny, hűséges, és spirituális személyiség vagy. Néha egy kicsit túl sokat álmodozol. Ha nehézségekbe ütközöl, könnyen összezavarodsz.

Nyolc:

Erős, energikus, célratörő személyiség vagy. Kissé bizalmatlan vagy, és nagyon óvatos vagy a pénzzel. Bizonyos helyzetekben nagyon makacs tudsz lenni.

Kilenc:

Szentimentális, nagylelkű, és humanitárius személyiség vagy. Néha elbizonytalanodsz, és igyekszel másokra hárítani a felelősséget.

Tíz:

Nagyon erős a belső hited, ezért könnyen érvényesülsz az életben. A birtoklásivágyad néha nem ártana egy kicsit visszafogni.

Bubi:

Tehetséges, szórakoztató, kreatív személyiség vagy. Könnyen feltalálod magad az életben. Néha kissé rosszindulatú vagy, és másokra kennéd inkább a dolgokat.

Dáma:

Receptív, és nagyon intuitív személyiség vagy. Erős szervezőkészséggel rendelkezel, de néha egy kicsit túldrámázod a dolgokat.

Király:

Büszke, megbízható, és határozott személy vagy. Néha egy kicsit megjátszod magad, hogy újra a tied legyen a vezető szerep.

loading...