Kezdőlap AKTUÁLIS Sztárbox – Itt a nagy bejelentés Dobos Evelin állapotáról és a ma...

Sztárbox – Itt a nagy bejelentés Dobos Evelin állapotáról és a ma esti mérkőzésről

Hirdetés

A Sztárbox szuperdöntője izgalmas pillanatok elé néz, különösen Dobos Evelin színésznő részéről.

 

Hirdetés

A népszerű műsor versenyzője nemrégiben váratlan vírusos megbetegedés miatt került kórházba, felkavarva ezzel a szombati finálé kilátásait. Dobos állapotának javulásával és kitartásával azonban most újra a Sztárbox ringjébe lép, hogy szoros küzdelemben nézzen szembe Berki Mazsival.

Dobos Evelin megható Instagram-bejegyzésében megosztotta a kórházi élményeit és azon megrázó pillanatokat, amikor a vírusos megbetegedés ledöntötte a lábáról. A színésznő hálásan említi a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályát, akik mindent megtettek a gyors gyógyulásáért. A felvétel egy edzés utáni pillanatot örökít meg, mindössze 28 órával azután, hogy Dobos bejelentkezett a kórházba.Dobos Evelin bátorító módon kijelenti, hogy a csodák igenis léteznek. A versenyző, aki korábban lábadozott a kórházban, most tünetmentesnek érzi magát, és tele van erővel. A színésznő kitartása és hihetetlen pozitivitása lehetővé tette számára, hogy ismét a ringben szálljon harcba a bajnoki övért.

A Semmelweis Klinika sürgősségi osztályának is köszönöm, hogy minden létező segítséget megadtak. Ez a kép tegnap este készült az edzés után, 28 órával azután, hogy bejelentkeztem a kórházból. Kijelenthetem, hogy csodák igenis léteznek. Teljesen tünetmentes vagyok, kicsattanok az erőtől, 100%-ot bele tudok tenni és ma ringbe szállok a bajnoki övért! Szurkoljatok! 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dobos Evelin (@evelindobos) által megosztott bejegyzés

A Vasárnapi Szuperdöntő:

A Sztárbox vasárnapi szuperdöntője így még izgalmasabbá válik Dobos Evelin visszatérésével. A versenyző a következő párharcban Berki Mazsival méreti meg magát, és a rajongók már most izgatottan várják, hogy láthassák, milyen teljesítménnyel rukkol elő a ringben.A Sztárbox Szuperdöntőjében további izgalmas párharcokra lehet számítani, mint például Árpa Attila és Brasch Bence, valamint Rácz Jenő és Molnár Áron küzdelme is.

Dobos Evelin példája azt mutatja, hogy az elszántság és az optimizmus csodákra képes. A Sztárbox rajongói büszkék lehetnek a versenyző kitartására, és izgatottan várhatják a vasárnapi szuperdöntőt, ahol Dobos még egyszer bizonyítja, hogy a betegség sem állíthatja meg az erőteljes küzdelmét a ringben.

Hirdetés
loading...